Guide för nybörjare

Oavsett vilken nivå du spelar på, så är rakeback oerhört viktigt för att maximera förtjänsten på ditt spelande. I stort sett alla sajter har idag någon form av rakeback eller cashback och om du inte drar fördel av det så går du miste om en massa enkla pengar. Nedan kan du få hjälp att orientera dig i rakeback djungeln.

1. Skapa Konto hos oss

Först måste du skapa ett RakeMeBack konto och logga in. Inne i kontopanelen så kommer du se en lista på alla rakeback deals som finns tillgängliga. Klicka på vilket pokerrum du än valt och följ detaljerade instruktionerna för att få rakeback hos det poker rummet.

2. Verifiera och Spela

När du har skapat ditt poker-konto så kommer vi att verifiera att allt fungerar som det ska. Sen är det bara att spela poker precis som vanligt och rakebacken tickar på automatiskt.

3. Få din rakeback!

Du kan tracka dina rakeback stats via "Mitt Konto" sektionen på RakeMeBack. Beroende på vilket pokerrum så kommer du att få dina betalningar automatiskt dagligen, veckoligen eller månatligen.


Vad är Rakeback?

Varje poker rum online drar en avgift för att arrangera spelet som heter “rake” (ibland rejk på Svenska) för varje hand eller turnering du spelar. Standarden är 5% upp till $3 men kan variera från sajt till sajt beroende på valuta och andra faktorer.

Det kan vara svårt att förstå hur mycket pengar det verkligen rör sig om men generellt kan man säga att där är som att ha en spelare som vinner lite varje hand vid bordet, som du aldrig kan slå.

Rakeback handlar om att ge till back end del av raken spelarna betalar - till spelaren. Detta sker genom rakeback-leverantörer såsom RakeMeback.

Varför bör jag ha Rakeback?

Rakeback kan vara skillanden mellan att tjäna pengar på pokern och att förlora pengar. Även om du är en vinnare mot de andra spelarna, måste du även besegra raken för att göra netto-vinst. Det finns en uppsjö av spelare som överlever enbart genom rakebacken hos det pokerrummen som tillåter det. Att spela utan rakeback är som att donera pengar till pokerrummet.

Hur mycket rakeback kan jag få?

Mängden rakeback som du kan generera beror på flera olika faktorer. Två av de viktigaste faktorerna är din rakeback % och hur mycket brutto-rake du genererar (dvs. faktisk rake). I vår exempel-tabell nedan, så använder vi denna enkla ekvation för att uppskatta raken:

5% * Genomsnitts pott * Antal händer / Antal spelare = Rake

Hands * Players Blinds Rake % Rakeback
1000 6 $2-4 $333 30% $100
1000 10 $1-2 $150 30% $45
1000 6 25c/50c $83 30% $25
1000 6 $2-4 $333 30% $100
1000 10 $1-2 $150 30% $45
1000 6 25c/50c $83 30% $25
1000 6 25c/50c $83 30% $25

* 1000 rejkade händer motsvarar ungefär 5 timmars spel på två bord samtidigt.

RAKEBACK CALCULATOR
Rakeback site of the month
Winner Poker

Winner Poker   

Rakeback:  70%   Network:  iPoker
Varför ska jag välja RakeMeBack?
 • Tillförlitliga
 • Upp till 135% Rakeback
 • Pålitliga Betalningar
 • Heltids dedikerad support
 • Exclusiva Promotions och Sponsorskap
 • Tjäna upp till 11% för hänvisningar
 • 30,000+ medlemmar
 • En av de första rakeback sidorna
US Rakeback site of the month
Carbon Poker

Carbon Poker   USEU

Rakeback:  VIP   Network:  Merge Gaming

Jag har en begränsad bank-rulle, hur kan jag bygga upp den?

Nya spelare som inte kan sätta in betydande summor eller spela mer än micro-limits, kan det vara svårt att komma igång och skapa mycket rake / rakeback. RakeMeBack har därför några möjligheter att hjälpa till på traven:

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French