Pokerartiklar

Här har du en samling artiklar som bl.a. kan hjälpa dig utveckla ditt spel.


Pokerforum

Även om det inte råder någon tvekan om att det bästa sättet att lära sig grunderna till klokt pokerspelande och att på sikt bli framgångsrik, är att studera poker böcker och att..

Moneybookers transaktionsgränser

Hur bra eWallet-lösning Moneybookers än är, finns det fortfarande vissa begränsningar som dess användare måste följa. Dessa begränsningar är oundvikliga eftersom Moneybookers har strikta..

Att använda Moneybookers för dina online-pokerinsättningar och uttag

Online-pokerindustrin har sett en ganska rejäl explosion under de senaste åren, men jag tror att popularitetsexplosionen skulle ha varit ännu större om det inte hade varit för de olika komplicerade och ofta frustrerande..

Weighted contributed rake-metoden (Paid rake)

Weighted Contributed rake-metoden, kallas även för paid rake eller actual paid rake, av en god anledning. Pokerrummen som använder denna rake contribution metod räknar ut exakt hur mycket en spelares andel ska vara mot de pengar..

Contributed rake-metoden

På grund av att andra rake-bidragsmetoder tycks erbjuda en orättvis fördel för en spelare eller en annan, har en del pokerrum valt att använda Contributed rake metoden, även kallad average..

Dealt rake-metoden

Dealt Rake-metoden (även kallad rake share eller shared rake) är en av de mest populära metoderna som pokerrum använder sig av för att avgöra varje spelares individuella rake-bidrag och därmed..

Beräkningsmetoder för rake och rakeback

Att registrera sig för ett rakeback-avtal medför enorma fördelar för alla spelare, inte bara för dem som spelar höga stakes eller de som vinner hela tiden. Som du förmodligen vet, gör pokerrum sina pengar..

Vad du ska hålla utkik efter som nybörjare och varför?

Varje dag går hundratals, kanske t.o.m. tusentals, spelare igenom nybörjarstadiet i onlinepoker. Att vara en rookie är alltid svårt, speciellt i onlinepoker. Du sätter in dina pengar, går in i rummet, du går..

Image vid pokerbordet

Som vi alla vet, sitter inte bra pokerspelare och väntar på att värdet ska komma till dem. Då en förvirrad motståndare har exakt 50% chans att göra det du inte vill att han ska göra, så är det..

USA-Pokerrum

Jag minns när UIGEA blev igenomröstad i September 2006; jag tänkte att det endast var menat att skydda intresset av inrikespokerverksamheterna mot anstormningen från den utlandsbaserade sportsbettingen, onlinecasino- och..

Turneringspel

Varje spelare som någonsin satt sin fot (eller borde jag säga muspekare) i ett online pokerrum, känner till de vanliga turneringsstrategierna. De normala reglerna är i stort sett desamma, oavsett om du spelar vid en..

World Series Of Poker

Det är i WSOP dina drömmar blir sanna. Inget tvivel om det. Personer såsom Chris Moneymaker, Greg Raymer och Joe Hachem är levande bevis på detta. Anledningen till att det är ett sådant El-Dorado för..

Poker rake

Pokerrum får sina inkomster genom poker rake. Rake är egentligen en procent av potten, som huset tar för att frambringa intäkter. Det är egentligen inte någon särskilt stor summa för varje enskild pot, men..

Vikten av position

I varje turbaserat spel (såsom poker och schack) är själva positionen extremt viktig. Det som det egentligen handlar om är att du alltid vill se vad din motspelare gör innan du gör något menat att..

STT - Att tänka på, del 2

Den avslutande delen av en STT-turnering kommer oftast vara en ”short handed”-hysteri. Jag har hört personer prata om shorthanded och longhanded STTs och jag förstår egentligen inte varför. I varje STT (förutom..

STT - Att tänka på, del 1

STTs är utan tvekan ett av det mest behändiga möjligheterna att tjäna pengar på i ett onlinepokerrum. Anledningarna till den ökade lönsamheten är varierande men den reducerade konkurrensen och de relativt..

Att rekrytera nya pokerspelare

Ända sedan starten av onlinepoker-fenomenet har det varit uppenbart att det skulle överträffa live poker med hästlängder, av ett antal olika anledningar. Pga. det faktum att pokerrummen har sin bas på internet vilket..

Pre-flop action och starthänder

En av de vanligaste misstagen som nybörjarspelare gör är att de spelar för många händer. Poker är ett spel som har många frestelser. När man ser hand efter hand där spelare floppar bra händer..

Poker-VIP-program

Problemen som involverar “bonusfnaskande” i onlinepoker blev tydliga för ganska längesedan. Registreringsbonuskriget bland online pokerrummen var i full gång när det blev uppenbart att det inte hjälpte..

Pokerrum som accepterar spelare från USA

Ända sedan UIGEA började gälla I september 2006 har amerikanska spelare upptäckt att det är svårare och svårare att spela online. Denna lag, vilken röstades fram under ganska egendomliga..

Dice Holdem

Om du lockas av tärningar, men du känner att craps är ett alldeles för komplicerat och tråkigt spel för dig har vi den perfekta lösningen. En korsning mellan Texas Holdem och craps, Dice Holdem är den nyaste..

Shoot the Moons

Shoot the Moons är ett intressant tärningsbaserat spel som DiceArena erbjuder förutom Dice Holdem. Det här spelet har inget gemensamt med Holdem men det betyder inte att dess strategiska sida inte har något djup. Dess..

Poker-proppande

Förståndiga pokerspelare vet allt om rakeback. De är medvetna om den betydande nackdel rake representerar och de vet även att ingen pokerspelare borde spela en enda online-pokerhand utan att få någon form av..

Spela Poker om Låtsaspengar

Det har aldrig varit lättare att lära sig att spela poker än det är nuförtiden. Ända sedan online poker tog internet med storm har poker i stort sett tagit en plats i vår vardag. Inte undra på att det finns..

Att förvränga i poker

Det är vanligtvis inte rekommenderat av experter att du bluffar vid pokerbordet. Teorin säger att förvirra är inget en bra pokerspelare ska vara ute efter. En förvirrad motståndare har 50% chans att göra exakt..

Pokersamarbete

Innan du börjar kritisera mig över att ett sådant koncept skulle vara rent nonsens i poker, tillåt mig att lägga fram några argument för att bevisa att samarbete inte enbart existerar inom poker utan även..

Poker cashback

Alla bra pokerspelare vet att det är en extremt ledsam affär att klå Texas Holdem online, eftersom att turen har ett frustrerande stort inflytande vid varje individuell hand. Således, för att generera pengar, måste..

Hur man spelar på turn

Vet du varför "turn" kallas för ”the turn"? För att det är vändningspunkten i varenda pokerhand som du spelar. Ok, det kanske inte är anledningen men det är en idé som är värd att begrunda i..

Betala mindre rake

Online Texas Hold'em är ett spel där det krävs att spelare hittar någon form av långsiktig fördel, något som de kan använda gång på gång under ett stort antal händer, helst på..

Komplexiteten av att vinna i online poker

Trots att de flesta pokerartiklar på internet, om och om igen, skriver om hur lätt det är att vinna online Texas Hold´em nuförtiden, pga. de eviga antal nya spelare som flockas till online pokerrum. Jag håller inte..

Online vs. Live poker

Det sägs ofta att online poker är så annorlunda jämfört med sin verkliga motsvarighet, att dessa två inte ens kan kallas för två olika versioner av samma spel. Det finns skillnader, vissa små, andra..

Nybörjarguide för Omaha

Innan vi börjar gräva djupare i artikelns överskrift om att spela Omaha, är det bäst att vi försäkrar oss om att du förstår naturen av detta spel. Trots att det är en nära "släkting" till..

Multibordsspelande (Multi Tabling)

Jag slår vad om att du hört talas om "multi tabling" i online-poker-världen. Om du dock inte har det, låt oss ta reda på vad det handlar om. De flesta online pokerrummen (såsom Ultimate Bet) bidrar med..

En närmare titt på multibordsturneringar (MTT)

Multibordsturneringar är en av de mest populära pokerspelsformaten som finns. Några av dessa ”MTT” är enorma med tusentals spelare som registrerar sig (precis som i fallet vid nätverksvida frirullar), medan..

Massiva frirullar

Det finns ett fåtal onlinepokersidor där ute som erbjuder helt gratis inträde vid några av sina relativt generösa freerolls. Vad jag menar med "helt gratis" är att du inte behöver ett lösenord, FPP eller..

Lär dig att bedöma bonuserbjudanden

Faktumet att alla online pokerrum ger sina spelare någon sort bonus när de registrerar sig, eller t.o.m. över en längre period, är ingen hemlighet ens för de allra fiskigaste nybörjarna. Det är dock mycket..

Så spelar man ett monster

Det är speciellt en sak som nästintill alla rookies förstår väldigt väl: i poker vinner den bästa handen. Det spelar egentligen ingen roll att en bra pokerspelare kan, och kommer, slå dem med kassa kort..

Hur man läser sina motståndare i online poker

En bra pokerspelare sitter inte och väntar på att bra saker ska hända, han tar saken i egna händer och får saker att hända. Han lämnar inte sina motståndare förvirrade, han manipulerar dem och..

Hur man påbörjar sin karriär inom online poker

Det är aldrig lätt att vara en nybörjare oavsett vilken aktivitet vi än talar om. Att vara en online rookie är ännu svårare eftersom att detta spel är väldigt bedragande. De flesta nybörjarna blir..

Hur du blir bättre på poker

TV har tacktats stort för den stora explosionen av populäritet som poker generellt och särskilt online har fått se de senaste åren. Det kanske ligger någonting I detta koncept, eftersom att de flesta rookies som..

Att anställa propspelare

Vad är det första du behöver när du har öppnat ett online pokerrum? Spelare, såklart. Du kör igång en reklamkampanj online och genom annan media, du ser till att folk vet att ditt rum är öppet..

Freerolls - Är dom värda att spela?

Online poker freerolls har en enorm popularitet idag och kan delvis vara ansvarig för den stora poker boomen de senast åren. En freeroll är i grund och botten en online poker turnering där det inte finns några..

Den Perfekta Handen

Om du spelar mycket poker online kommer du förr eller senare snubbla på den "perfekta handen". Nej, det är ingen "straight flush" eller "royal flush jag talar om, inte ens fyrtal. Den perfekta handen kan vara motsatsen till en..

Syna eller höja?

Om du spelar onlinepoker känner du troligtvis till höj-syn-syn-syn scenariot. En spelare (oftast från en senare position) höjer och alla andra synar. Före floppen (pre-flop) kanske en syn bara säger: " Jag vill..

Att bli en rakeback affiliate

Jag slår vad om att du hört talas om rakeback och hur man kan tjäna pengar på det. Från en spelares perspektiv är fördelarna uppenbara, så jag anser att det inte finns någon mening att gå in..

Hur man slår online poker - del 1

Har du någonsin undrat varför det är så svårt att vinna i onlinepoker? Även duktiga livespelare känner så. Anledningen till detta är troligtvis det faktum att onlinepoker lagt fram så..

Hur man slår online poker - del 2

När du äntligen lyckats förstå dig på dina motståndare måste du använda rätt strategi mot varje enskild spelare. Att du har ’klurat ut’ din motspelare betyder att du har en..

Hantera sin Bankrulle (Bankroll management)

I poker är bankroll management lite annorlunda jämfört med nästintill varenda casinogenre. Medan du har ganska klara direktiv inom sportsbetting hur du ska använda dina tillgängliga pengar och i vilket syfte..

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French