Att använda Moneybookers för dina online-pokerinsättningar och uttag

This article was posted on October 2, 2009

Online-pokerindustrin har sett en ganska rejäl explosion under de senaste åren, men jag tror att popularitetsexplosionen skulle ha varit ännu större om det inte hade varit för de olika komplicerade och ofta frustrerande insättningsmetoderna som erbjuds av de flesta online-pokerrummen. Vare sig du gillar det eller inte, om du tänker spela poker om riktiga pengar och om du inte nöjer dig med en mikro-bankrulle som kan uppnås genom en freeroll, måste du göra en insättning. Hur den insättning görs är det som gör en oerhörd skillnad när det gäller tillfälliga spelare. 

För dessa killar (som antagligen utgör en mycket större andel av spelarbasen hos ett online-pokerrum än rummen och deras affiliates vill erkänna) poker är ett rent tidsfördriv. Det är inte något de vill leva på, eller ens för att skaffa någon form av fickpengar för den delen. För de här killarna, är möjligheten att kunna sätta in och ta ut snabbt och enkelt och utan att betala löjliga avgifter, mycket viktig. Om de inte kan ta hantera dessa ekonomiska frågor utan ansträngning, kommer de inte ens att göra en insättning i första hand.

Det är här Moneybookers kommer in i bilden. Till skillnad från flera andra insättnings- och uttagsmetoder, gör Moneybookers insättningar och uttagar av pengar från olika online-pokerrum till en bagatell. Du behöver bara vänta några minuter eller sekunder för pengar att landa på ditt pokerkonto med riktiga pengar, så att du kan börja spela nästan i samma ögonblick som du känner att du vill gå med i rummet. 
Uttag skall ske på ett liknande smidigt och omedelbart sätt, men det är inte alltid fallet eftersom vissa pokerrum försenar utbetalningar av olika orsaker. Igen: om det tar tre dagar för pokerrummet att överföra dina uttag till ditt Moneybookers-konto, beror förseningen på rummets policy och inte på Moneybookers. 

Att ladda upp pengar till ditt Moneybookers-konto kommer inte att kosta dig ett öre om du använder den gamla goda banköverföringsmetoden för det, men det kommer dock att kosta dig lite växelpengar om du använder ett kreditkort. Överföringar in på ditt konto är även det kostnadsfritt. Du kommer enbart att behöva betala en mager provision vid uttag av pengar från ditt Moneybookers-konto, men denna avgift är väldigt liten. Det är en fast avgift, så det spelar ingen roll hur mycket pengar du tar ut. Du betalar alltid runt omkring $2,8 för varje uttag. 

Som en långtidsanvändande Moneybookers-medlem måste jag säga att jag är ganska nöjd med det övergripande tjänstpaketet och det faktum att jag fortfarande använder mitt konto efter alla dessa år, är levande bevis på det faktum att jag ännu inte har kunnat hitta en bättre eWallet.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French