Hur man påbörjar sin karriär inom online poker

This article was posted on June 19, 2009

Det är aldrig lätt att vara en nybörjare oavsett vilken aktivitet vi än talar om. Att vara en online rookie är ännu svårare eftersom att detta spel är väldigt bedragande. De flesta nybörjarna blir utslagna 2-3 gånger innan de faktiskt inser att de gått helt fel väg. Därför ska du läsa denna artikel och försäkra dig om att du undviker de största fallgroparna som andra nybörjare faller rakt ned i. Det kommer inte bara att korta ned vägen utan även göra spelet roligare för dig.

Här kommer några pekpinnar:
Trots den skenbara enkelheten är onlinepoker ett väldigt invecklat spel. När du har lärt dig reglerna och spelat några händer, vet du inte ens en hundradel av vad en framgångsrik spelare behöver veta. I poker blir du generellt belönad av att ha små övertag, kombinerade under en lång period. Dessa övertag finns lättillgängliga redan innan man sätter sig ned och spelar, man måste bara veta hur de funkar och hur man använder dem. 

En sådan fördel, vilken är väldigt liten på varje enskild hand men blir en massiv penga-generator över en månads tid, är rakeback. Att spela medan du är kopplad till ett rakebackavtal menas att du minskar de negativa effekterna på den rake du betalar för varje hand du spelar. Att skapa en sådan fördel för dig själv är väldigt positivt jämfört med de spelarna som inte ens vet om att detta finns. Att registrera sig för ett rake back-avtal är väldigt enkelt(kolla igenom våra rakeback-avtal och följ instruktionerna) och det är ett av det säkraste sätten att starta din karriär på rätt sätt.

De flesta pokerrummen erbjuder också första insättnings-bonusar och några av dessa drar inte ens av rake back från dessa bonusar. Du behöver veta att sign-up bonusar erbjuder samma typ av fördelar som rakeback gör, bara att de endast erbjuds under en begränsad tid medan rakeback är permanent.

Det finns ett flertal faktorer som definierar kvaliteten i sin helhet för en sign-up bonus och du kommer behöver läsa runt (i våra andra artiklar) för att lära dig alla. Du måste kunna fastställa värdet av en bonus på ett korrekt sätt och du kommer behöva registrera dig hos flera pokerrum vilka erbjuder bra bonusar och rake back.

Din första insättning måste beräknas korrekt. Du vill spela med ett bra kapital hela tiden, vilket betyder att du måste ha ca. 300 BBs(för Limit HE) eller 20 inköp (för NL HE) i din bankrulle. Den måste kunna ta svängningarna vilka oundvikligen kommer drabba dig medan du spelar. Om du är snål med din insättning kommer du inte bara få en mindre bonus utan även utsätta dig för att spela med ett undermåligt kapital.

Du ska verkligen försöka undvika att sätta dig i en situation där du egentligen inte har ett tillräckligt stort kapital.
Vissa pokerrum erbjuder dig att få ett gratiskapital. Om du inte känner för att slänga ut egna pengar på att spela är det väl ett bra erbjudande att ta, men dessa bankrullar kommer aldrig vara stora nog för att kunna nyttja en god bankroll management. Dock känner jag inte till något pokerrum som erbjuder både detta och rake back. Medan det verkar ganska schysst att starta sin pokerkarriär med gratispengar bör du överväga vad ditt mål med pokern är och därefter anpassa din bankrulle.

 

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French