Moneybookers transaktionsgränser

This article was posted on October 2, 2009

Hur bra eWallet-lösning Moneybookers än är, finns det fortfarande vissa begränsningar som dess användare måste följa. Dessa begränsningar är oundvikliga eftersom Moneybookers har strikta anti-bedrägeri och pengatvättningspolicys och de kommer uppenbarligen inte att tillåta människor att överföra hur stora belopp som de vill för att hindra dem från att använda det för sådan illegal verksamhet. 

En Moneybookers-gräns är den utgående transaktionsgränsen. Denna handlar om alla de pengar som du skickar som utbetalningar och även om att du gör uttag från ditt konto. Precis efter att du registrerat dig, kan denna gräns visa sig vara något snäv (särskilt om du är en mycket framgångsrik pokerspelare och du har massor av deg att ta ut), finns det flera enkla sätt att öka det. Ett sätt är att låta dina personuppgifter kontrolleras (för detta behöver du skicka in en kopia på ditt foto-ID och eventuellt någon elräkning). Moneybookers kommer sedan snigelposta dig en kod till den adress som du registrerade dig med, en kod som du kan använda för att öka din gräns. 

Din utgående transaktionsgräns kan också ökas genom uppladdning av pengar (allt du behöver för detta ändamål är en liten förändring), samt genom kontroll av ett kredit/betalkort. Jag har ökat mina gränsen ett par gånger och nu har jag mycket mer än jag någonsin kommer att kunna använda. Notera att jag fortfarande inte har lagt till ett kredit/betalkort, så att metoden för att öka mina utgående transaktionsgränser finns fortfarande till mitt förfogande. Du behöver egentligen inte lita på mitt ord för allt detta: Moneybookers ger dig mer än gärna information om hur du ökar dina gränser, direkt via ditt kontogränssnitt. 

Den andra gränsen Moneybookers har, är per transaktion. Den här är en fast gräns vilket betyder att den inte kan höjas, men den är tillräckligt stor för att uppfylla alla dina behov. 
Summan av kardemumman är, att när du ökat din utgående transaktionsgräns ett par gånger, blir Moneybookers det ultimata insättning- och uttagsalternativet för online-poker, liksom ett utmärkt sätt att ta emot betalningar och att shoppa runt på nätet. 
Jag har nyligen upptäckt att de även har lagt till ett eBay-alternativ (jag inte har aktiverat det ännu, men det är förmodligen ett betalningsalternativ för eBay) som förvandlar Moneybookers till en mångfacetterad eWallet-lösning som ingen annan nu kan hoppas på att hinna ifatt.

 

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French