Poker cashback

This article was posted on June 30, 2009

Alla bra pokerspelare vet att det är en extremt ledsam affär att klå Texas Holdem online, eftersom att turen har ett frustrerande stort inflytande vid varje individuell hand.

Således, för att generera pengar, måste spelarna utnyttja varje enskild liten fördel som de kan få tag på. Onlinepoker presenterar spelare med en enorm variation av valmöjligheter när det gäller sign-up bonusar och kampanjer men när det kommer till lojalitetsfördelar är situationen mycket mindre gynnsam.

Problemet med första insättningsbonusar och sign-up bonusar är att de endast kan bidra med en inledande knuff till spelarens bankrulle och de måste vanligtvis lösas ut innan de faktiskt skickas till spelarens konto, så de ser absolut mycket bättre ut än vad det faktiskt är.

Det riktiga värdet ligger i de återkommande lojalitetsbonusarna och de vinnande pokerspelarna känner till detta. Poker cashback är ett sådant belöningssystem.
Det finns två typer av cashback-erbjudanden som du kommer hitta på internet: Den första är bunden till gratis pokerbankrullar. Som du troligtvis redan vet finns det pokerrum därute som erbjuder gratis bankrullar eller gratispengar att spela med. Du kommer likväl behöva sätta in pengar men du får tillbaka alla dina insättningar. En gratis pokerbankrulle är ett utomordentligt bra sätt att starta en pokerkarriär på utan att faktiskt behöva investera pengar. Trots den cashback som du dock får är det absolut inte ett lätt sätt att lägga grunden till en stadig bankrulle, eftersom att denna typ av poker cashback inte är mer än en riktigt tung och fördelaktig första insättningsbonus.

Vad du är (eller borde vara) ute efter är en fördel som kommer stanna vid din sida och som kommer påverka varje enskild hand du spelar, precis som rake gör på sitt egna negativa sätt. Det är trots allt det du måste motverka.
Den andra typen av poker cashback är den bäst möjliga långsiktiga förmån du möjligtvis kan säkra. Detta cashbackavtal kommer också ge dig pengar tillbaka, men summan som du är berättigad till är direkt proportionell mot den rake som du genererar.

Detta upplägg involverar vanligtvis Frequent Player Points (FPPs) som en spelare genererar genom att spela för riktiga pengar. Ett exempel kan vara följande: en spelare som genererar 1000 FPPs kommer vara berättigad till $20 cash back.

Cashback betalas vanligtvis ut direkt till pokerspelarens konto en gång i månaden. Du bör alltid läsa igenom avtalsvillkoren för cashback-dealen innan du faktiskt registrerar dig för det eftersom du då kommer veta exakt vad som krävs av dig för att återfå så mycket som möjligt av den rake som du betalat. Du kommer inte springa på överraskningar och du kommer även veta när du kan förvänta dig att få cashbacken till ditt konto.

Den generella inverkan poker cashback har på ditt spel är något som aldrig kan överskattas. Även om du är en vinnande spelare översätts det till en jättestor förtjänst. Det är troligtvis orsaken till varför ingen bra pokerspelare inte spelar online utan någon form av cashback-avtal som arbetar för honom konstant. Det är exakt den anledning till varför du inte ska spela utan någon sorts cashback du heller.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French