Pokerforum

This article was posted on October 2, 2009

Även om det inte råder någon tvekan om att det bästa sättet att lära sig grunderna till klokt pokerspelande och att på sikt bli framgångsrik, är att studera poker böcker och att läsa pokerartiklar online, kommer det en tid där man måste gå vidare från det passiva och teoribaserade för att utvecklas ytterligare som spelare. När grunderna sitter i ryggmärgen, måste du finjustera dina förmågor och det kräver en annan, mer avancerad, strategi. Som proffsen som hade oändliga pokerdiskussioner i Mayfair Club i New York (Lederer, Zolotow etc), måste även du prata med folk och ta itu med de olika praktiska aspekterna av pokerstrategi för att få feedback och således att kontinuerligt anpassa ditt sätt att hantera det givna problemet. 

Om du har spelat poker ett tag, är du förmodligen redan medlem i ett eller flera pokerforum. Pokerlistings, twoplustwo, pokerforum.org, cardschat och pokerjunkie är bara några exempel på sådana pokerforum som kan skryta med en massiv skara anhängare bland spelare. Om du är medlem är du förmodligen också medveten om nackdelarna med att diskutera dina strategifrågor genom sådana pokerforum. 

Det största problemet med pokerforum är att alla möjliga typer av människor uttrycker alla möjliga sorters åsikter där: bokstavligen. Närhelst du skickar in din fråga eller din lösning på någon annan medlems fråga, är du nästan garanterad att få svar där någon, utförligt, försöker bevisa för dig att du i själva verket är en idiot och att han är ett allsmäktigt pokerfenomen, en smula bättre än Brunson, Negreanu och Ivey tillsammans, allt detta utan att någonsin faktiskt ta itu med den omdiskuterade frågan. Hur som helst, slutsatsen är att ett vanligt pokerforum kommer vara fyllt med innehåll där cirka 50-90% av det är värdelöst för en person som söker specifik information om något. De resterande 10-50% är i allmänhet så svåra att gräva upp att de flesta medlemmarna ger upp efter ett par försök att få igång en konstruktiv och civiliserad diskussion med sina jämlikar. 

Med ett revolutionerande nytt valsystem som tillåter spelare att flytta vissa foruminlägg uppåt i tråden eller nedåt, hanterar Pokerforum problemet effektivt. Om det bara är massa rappakalja som du har att bidra med, kan du lika gärna skicka det till soptunnan själv, eftersom spelare säkerligen kommer att rösta ned dem till botten och nyttiga saker kommer att stiga till toppen genom massornas visdom. 

Om du verkligen vill förbättra ditt spel, är pokerforum.net det bästa sättet att göra det genom interaktion med andra pokerspelare. Genom att utbyta konstruktiva och verkligen användbara tankar kommer du att bli förvånad över hur många saker som andra är villiga att lära dig gratis. 

Som de säger, det bästa i livet är gratis, allt du behöver göra är att hitta ett sätt att konvertera all den fria godheten till något materiellt. Pokerforum.net erbjuder dig en enkelt sätt att mjölka den populära visdomen till max när det kommer till pokerstrategi. 

Se till att du utnyttjar det.

 

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French