Poker-proppande

This article was posted on July 2, 2009

Förståndiga pokerspelare vet allt om rakeback. De är medvetna om den betydande nackdel rake representerar och de vet även att ingen pokerspelare borde spela en enda online-pokerhand utan att få någon form av rakeback eller cashback.

Standarden för rakeback ligger runt 30% (plus/minus några procent) vilket är en ganska stor del med tanke på att många online pokerspelare får exakt 0%, eftersom att de inte vet att rakeback existerar. Vad skulle du säga om jag berättade för dig att det under vissa omständigheter finns vissa online pokerrum som är villiga att ge dig upp till 135% i rakeback? Det skulle vara som att få betalt för att spela, eller hur?

Det är precis det som poker propping handlar om.

Du förstår, många pokerrum försöker hela tiden förbättra den underhållning de erbjuder sina kunder, som en del av en strategi för att uppnå en fortsatt starkare ökning. Personer som har hand om dessa processer har för länge sedan insett att erbjuda en stabil och pålitlig plattform med en visuellt attraktivt användargrönssnitt, på långa vägar inte är tillräckligt för att vara med och tävla i dagens superkonkurrens i online-pokervärlden. Huvudattraktionen för varje online pokerrum är, långt ifrån ögongodis och funktionalitet, det är den action som erbjuds. Det är huvudsaklingen det som pokerspelare vill ha: bra action. Det är därför pokerrumen kommit på ett listigt sätt att generera action till deras sajter och endast behöva betala ett minimum för det.

De kommer ge dig ett utomordentligt bra rakeback-erbjudande (dvs. 100% - 135%) om du tilldelar dem "action". Uppenbarligen behöver jag inte understryka hur viktigt det är att kunna spela rake-fritt eller att egentligen få betalt för att spela. Kom ihåg att allt spelande du gör som en "prop" kommer vara med dina egna pengar och därav, givetvis, är även vinsterna dina.

Om du tycker att allt detta låter för bra för att vara sant och om du undrar vad haken är: det finns egentligen inte någon hake, men jag har dock endast analyserat de positiva aspekterna i ovanstående paragrafer.

Om sanningen ska fram är hela denna struktur endast ser lika ljus ut som jag målat upp den om du är en väldigt bra pokerspelare.

Här är några exempel på vad som kan göra det svårt för dig att bli framgångsrik inom "propping": det finns en hel bunt med gränser och begränsningar som du måste hålla dig inom samt ett antal krav som du måste uppfylla. Du kan inte bara registrera dig genom ett "prop"-avtal och börja spela vid vilka limits eller bord du vill. De flesta pokerrum tillåter inte sina props att delta i deras kampanjer eller bonussystem. Ovanpå det tjänar du endast din höga rake back om du spelar vissa bestämda limits/stakes och pokertyper. Arbetsgivaren vill att du skapar action där det inte finns någon; han vill inte att du hetsar fram action där affärerna går bra redan.

Propspelare förbjuds att ställa sig i kö vid fulla bord och så snart alla bord är fulla få de skapa ett nytt där de kan spela. Det finns även en satt gräns om hur många propspelare som får spela vid samma bord (om man ser det från pokerrummens synvinkel finns det ingen mening med att fylla ett bord med enbart spelare som tjänar 135% rake back). Du kommer mestadels spela short-handed och där borden är svårslagna och elaka. Visst, du kan slå dessa bord också, om du är redo för utmaningen. Misstaget som många pokerspelare gör är att de antar att de är bra spelare baserat på hur bra de vanligtvis spelar. Kom ihåg att som en prop kommer du bli nekad en av de viktigaste sakerna: att kunna välja bord. Du är inte en bra nog pokerspelare innan du har bevisat för dig själv att du klarar dig i riktigt svåra, hårda och pressade situationer.

För dig som dock är redo är propping inget mindre än en guldgruva. Fortsätt, läs in dig på våra propavtal noggrant och välj den som passar bäst för dig.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French