Boss Media Rakeback


Other Boss Media Sites


Boss Media

Boss Media, som har säte i Sverige och är noterat på Stockholmsbörsen, är ett nätverk med fokus på Europeiska spelare. Boss Media rakeback-erbjudandena kommer oftast tillsammans med väldigt bra sign-up bonusar. Tyvärr godtar de inte amerikanerna men de tillåter svenska spelare att använda deras pokerrum.

Enligt deras hemsida, har Bossmedia Network sedan länge insett sambandet mellan den sociala aspekten av pokerspelandet och vikten av kundlojalitet i denna bransch. Deras produkter har anpassats efter det här konceptet, och vi är ganska säkra på att en stor del av Boss Medias framgång beror på just detta. Boss Media rakeback är troligtvis ett resultat av denna affärsmodell.

Boss Medias mjukvara är lättsam för ögonen. Två av de pokerrum som hör till deras nät (Poker Heaven och Fortune poker) tog vi oss en närmare titt på, båda har ett attraktivt och smidigt gränssnitt. Korten är väl synliga och du behöver inte ett förstoringsglas för att kunna urskilja ruter kung från hjärter dam. (Som kan vara svårt hos vissa andra pokerrum)

Kontrollerna är lätta att hitta och hela gränssnittet är definitionen av användarvänlighet. Det är uppenbart att det inte är något som konstruerats med enbart pokerproffsen i åtanke. De stöder flera språk och valutor, så om du funderar på att öppna ett eget online-pokerrum och använda dig av Boss Medias programvara kan du vara väldigt lokalspecifik i din strategi.

Boss Media har också en pokerklient i Flash som inte kräver någon nedladdning och kan nås direkt från en webbläsare. De ser detta som ett verktyg för att rekrytera fler online-spelare och marknadsföra det som en lösning som kommer att göra det möjligt att spela poker på offentliga datorer och på kontor. (Vi är osäkra på om att spela poker under arbetstid är någon särskilt bra idé ... men det är ditt beslut)

Medaljens baksida: spelare får egentligen inte någon varning när de flyttas till ett annat bord i Flerbordsturneringar. Om du undrar varför mörkarna passera över dig två gånger i snabb följd, finns det en god chans att du blivit flyttad till ett annat bord och inte lagt märke till det. Borden öppnas långsamt och lobby-uppdateringen är också ganska långsam.

Boss Media är ett pokernätverk som värdesätter spelarlojalitet mer än något annat. Inte nog med att de upprepar det flera gånger på deras hemsida, det märks även på hur programvaran är uppbyggd och hur deras befordringssystem är implementerat att de förmedlar samma budskap.

Första insättningsbonusarna är rätt höga på samtliga Boss Medias pokerrum, inklusive Fortune Poker, Poker Heaven och Boss Medias rakeback i sig är inte ett erbjudande att förbise heller.

Både Fortune Poker och Poker Heaven ger tillbaka 30% av den rake du genererar i deras rum och erbjuder en mängd andra kampanjer du inte vill gå miste om. Klicka på respektive rum på den här sidan för att ta reda på mer om deras kampanjer.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French