Cake Network Rakeback


Other Cake Network Sites


Cake poker rakeback erbjuder spelare en rake-rabatt, som är större än den vanliga, på den rake de genererar i Cake Poker Networks pokerrum.

Cake poker inleddes redan 2004, då, enligt deras egen hemsida, en livlig grupp spelmjukvaruutvecklare (som också var pokerspelare) gick samman för att skapa en pokerklientprogramvara som skulle förbättra alla punkter som de ansåg viktiga i ett onlinepokergränssnitt och som skulle undanröja alla de fel de tyckte var irriterande hos andra pokerrum.

Låt pokerspelaren skapa det perfekta onlinepokerrummet - som de säger. Huruvida Cake Pokers programvara är perfekt eller inte kan dock diskuteras, förutom att hantera uppstarten av ett eget pokerrum förser de nu även programvara för en massa andra onlinepokerverksamheter. De har lyckats med att skapa ett pokernätverket.
Med tanke på att de flesta av pokerrummen på Cake-nätverket är ganska unga sett till pokerrum, erbjuder Cake rakeback, till och med en ganska hög procent faktiskt.
Deras rum har relativt lösa spelare och bra med fisk. I det avseendet måste jag säga att det är bra värde i Cake-rakebacken och den konkurrens som de tillhandahåller.

Ett av skälen till deras snabba framväxt som ett pokernätverk är det faktum att de accepterar amerikanska spelare. Det föredetta Tribeca Tables-nätverket som hade ett flertal sajter med utmärkt amerikansk trafik integrerades i stor utsträckning med iPoker-nätverket. iPoker har en ganska stränga riktlinjer när det gäller både amerikanska spelare och rakeback, så inte undra på att många av de föredetta Tribeca-sajterna sökte andra alternativ. BetUs.com är en av de föredetta Tribeca-sajter som hittat ett nytt hem på Cake-nätverket, StraightFlush.com är en annan.

Förutom de ovan nämnda företagen, ingår även Sportsbook.com (som förde med sig Paradise Pokers USA-spelarbas) och de Ryssinriktade Red Star Poker i Cake-nätverket, som visar sig vara allt populärare bland spelare som vill ta del av den generösa Cake-rakebacken.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French