Entraction Rakeback


Purple Lounge Rakeback

Purple Lounge

  • Rakeback: 40%Up to
  • Signup bonus: €300
  • Månadsbonus: -
EU MAC

Other Entraction Sites


Entraction-nätverket är ett av de mest populära och pålitliga i Europa. Entraction-programvaran har utvecklats av dataspecialister i samarbete med professionella pokerspelare.
Den Entraction rakeback du kommer att ha rätt till i nätverkets pokerrum är en rabatt på 30% av raken. För att komplettera den Entraction rake back du erbjuds kan du även välja ett VIP-lojalitetsystem: om du är en storspelare kan du välja att delta i VIP-systemet, om du är mer av en alldaglig spelare kan du välja den vanliga rakebacken.
Det finns också några ganska generösa sign up-bonusar som erbjuds i Entractions pokerrum och dessa bonusar dras ej av från din rakeback.

Entraction är förmodligen det enda onlinepokerbolag som erbjuder sina spelare en nedladdningsbar klient samt en webbläsarbaserad med samma funktioner (och detta innebär att webbklienten är lika bra som den nerladdningsbara).
Det finns över 800.000 registrerade spelare i Entraction-nätverket, varav 60.000 är aktiva riktiga-pengar-spelare. Entraction-nätverket erbjuder ett brett urval av pokervarianter: de har Holdem, Omaha, Stud, 5-Card Draw, 2-7 Triple Draw, Caribbean Stud, men även de mer exotiska kortspelen som: Telesina, Americana och Soko.
Innehållet som erbjuds av Entraction finns i flera språk, det finns en pokerskola tillgänglig samt en fristående låtsaspengarklient där du kan vässa dina kunskaper gratis.

Sedan 2007 är även Cardroom2, ett pokerrum som befinner sig på International Poker-nätverket, tillgängligt från Entraction "Cashiern". Installationen är tänkt att öka spelarlojaliteten genom att låta spelarna att ha flera konton i flera nätverk och få tillgång till dem från samma Entraction-konto.
Utöver Entraction rake backen, finns det andra PR-verktyg som drivs på av nätverket också. Deras Frequent Player Point-system är tänkt att erbjuda spelarna ytterligare en anledning till att vara lojala. Dessa "Frequent Player Cash Back" bonusar ger ett extra mervärde för aktiva riktiga-pengar-spelare.
En webbutik finns också där spelare kan använda de lojalitetspoäng de tjänar.

Entraction-nätverket är ständigt växande, både vad gäller riktiga-pengar-spelare antal och medlemssajter. Några av de rakeback-branschens mest fruktsamma och populära sajter har nyligen anslutit sig till nätverket, vilket innebär att Entraction rakeback är ett helt annat monster än det var för bara ett år sedan.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French