Everleaf Gaming Rakeback


Everleaf Network består av ett antal fristående pokerrum. På grund av Everleaf Gaming Ltd's väldigt flexibla natur vad gäller de tjänster de erbjuder, är pokerrummen inte bundna av strikta nätverks-policys.
Everleaf Gaming Ltd är ett Malta-baserat företag, reglerat och licensierat av Malta Lottery & Gaming Authority. På grund av att Malta en gång i tiden hörde till det brittiska samväldet, är dess lagar om spel och onlinespel rotade i den engelska rättsordningen. Nu måste de även följa de stränga normer som EU har infört när det gäller dessa verksamheter.

Everleaf Network erbjuder sina medlemsrum en mängd olika tjänster, från kompletta lösningar inklusive uppstart, support underhåll av pokerrummet, till enbart trafikflödet. Everleaf Network tar inte betalt för licensavgift av sina medlemmar och ger även en flexibel intäktsdelning för ett varaktigt samarbete. En fastkostnadsmodell finns också tillgänglig.

På grund av den slappa nätverkspolicyn får medlemssajter marknadsföra sina produkter på olika sätt. Everleaf Network erbjuder sina medlemmar en möjlighet att marknadsföra sina pokerrum genom rakeback erbjudanden. Standard rakeback hos Everleaf är mycket bättre än genomsnittet i branschen: den kan vara ända upp till 40%.
På grund av att spelartrafiken inte precis är en av de områden där Everleaf utmärker sig, erbjuder de därför väldigt generösa erbjudanden för nytecknade spelare. En Sign-up bonus (upp till $ 400) är tillgänglig och den kommer inte att dras av från den rakeback spelare genererar. Det bästa med att vara en Everleaf rakeback-spelare är att du kan hålla reda på din rake dagligen.

Beräkningsmetoden Everleaf Network använder är contributed rake-metoden. Om du är en aggressiv spelare, kommer du inte bli lurad och i slutändan generera rakeback för alla tajta spelare vid ditt bord.
Everleaf Network medlemmar accepterar för närvarande amerikanska spelare, vilket innebär att 40% Everleaf Network Rakeback är ett utmärkt tillfälle för USA-baserade spelare att säkra en fördel som få online pokerrum i USA erbjuder.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French