Melita Gaming Network Rakeback


Melita Gaming Network har sin bas i Malta och är verksamt under en licens som utfärdats av Lotteries and Gaming Authority of Malta. Nätverket är litet just nu, men det finns en enorm potential för tillväxt av främst två huvudorsaker. Den första är Melita Gaming Network rakeback, vilket är mer generös än ditt standard rake-rabattavtal. Det andra är ett unikt erbjudande som gör det möjligt för spelare att lansera sitt egna online-pokerrum, genom att använda den "turn-key" lösning som MGN erbjuder.

Om att lansera ett eget pokerrum är något du för närvarande överväger har du kommit rätt plats. Melita Gaming-nätverket kommer att erbjuda dig allt du behöver från en fullständig onlinespel-infrastruktur till kundsupport, för en viss provision.

Även om MGN i sig självt endast grundades 2006, har dess skapare befunnit sig i onlinespelsindustrin sedan 2001. I själva verket var det dem som låg bakom den första online-backgammon-plattformen för spel om riktiga pengar.

Att skapa sitt eget pokerrum bör inte längre vara en sjusiffrig affär. Med Melita Gaming Network, kan du uppnå dina mål för en bråkdel av kostnaden. Om du bara är intresserad av nätverkets erbjudande som spelare, får nog den enastående generösa Melita Gaming Network rakebacken din uppmärksamhet.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French