Merge Gaming Rakeback


Merge Poker Network

Tydligen är Merge Poker Network ett av de nyaste onlinepokernätverken, men kastar man en andra blick inser man att de kanske inte är så nya trots allt.

Trots att det i sin nuvarande form bara funnits till sedan Februari 2007, är det faktiskt ett mycket äldre onlinepokebolag. Klätt i en ny häftig design säljs det på nytt till samma publik. Missförstå mig inte dock. I onlinepokerns värld innebär det ofta oväntade fördelar för spelaren att köpa en omförpackad och modernare produkt.

Anledningen till att jag säger att Merge inte direkt är en ny aktör på marknaden är att de, i princip, funnits sedan 2005 under namnet: Poker.com. Nätverkets namn och struktur har förändrats, medan spelarna är kvar. Med det nya tillvägagångssättet som de har tagit sig an har de blivit ganska bra på att locka nya spelare och utvidga sitt nätverk.

Poker.com existerar inte längre som ett pokerrum i sig, men dom finns fortfarande kvar i egenskap av en pokerportal där dom skyfflar spelare mot Merge-nätverket. Vad är så intressant med detta nätverk? Du kanske undrar ... Ja, vid första anblicken, inte så mycket förutom deras privata turneringar med höga +EV. (seriöst, det finns ett stort värde på vissa av dessa turneringar då dom har oerhört generösa prissummor och väldigt få spelare som tävlar om dom)

Tar du en noggrannare titt kommer du upptäcka ett mycket större värde i Merge-nätverket. Sajter som Poker Nordica, Carbon Poker och Iron Duke Poker erbjuder nu rakeback. Just det, inget misstag med att spela på detta nätverk.

Trots att Merge, som tidigare, varit ganska frispråkiga vad gäller att vara emot rakeback (den typen av rakeback som inte kontrolleras av nätverket i sig utan genom de individuella pokerrummen) är Merge Rakeback, otroligt nog, en verklighet i dag.

Vad detta innebär är att det pumpar in mycket mer värde i pokerrum som Poker Nordica. Detta, i kombination med det värde som redan finns i deras turneringar, gör dem till en mycket attraktiv, om än något udda pokerplats.

Jag glömde nämna att de accepterar amerikanska spelare också. Det innebär att Nordica inte kommer att vara ett litet avskilt EV- lastat gömställe särskilt länge till.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French