Multiple Networks Rakeback


Multipla Poker Nätverk


Anledningen till varför vi lanserade denna separata sektion för 'Multipla Poker Nätverk' är en enkel en: Nya super-affiliates har lanserats (Som PokerXE) som erbjuder spelare möjligheten att få tillgång till flera online poker rum situerade på olika nätverk från ett enda konto. Därför får deals som PokerXE som vi erbjuder i denna sektion inte associeras med ett distinkt poker nätverk.
Såna deals erbjuder rakeback spelare massivis av fördelar. Inte längre behöver rake rabbatt jägare hoppa från poker rum för att leta efter rakeback deals att utnyttja, och inte längre behöver de kämpa för att flytta runt pengarna: mutipla poker nätverk deals tillåter dem att spela hos deras favorit sidor genom att använda pengar från samma konto.
I grund och botten så är en deal som PokerXE som vi har en deal som består av flera olika rakeback deals samlat i ett. PokerXE spelare kan spela på upp till 6 olika online poker nätverk, med rake rabatt deals som erbjuds runt 40-50%.

Den bra saken om att registrera sig för en av våra multipla poker nätverk deals är att spelare inte är tvugna att spela på alla de rum som de täcker. Spelare har friheten att välja vilket rum de vill från listan, så det finns inte många nackdelar för den typen, bara fördelar faktiskt.
Multipla poker nätverks spelare kommer att njuta av blixtsnabba utbetalningar också. Medans olika poker rum har olika regler på plats när det kommer till rakeback utbetalningar, multipla poker nätverks använda kommer att få deras pengar dagligen, oberoende av pokerrum/nätverks policys.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French