OnGame Rakeback


InterPoker Rakeback

InterPoker

  • Rakeback: 40%Up to
  • Signup bonus: -
  • Månadsbonus: -
EU MAC

Ongame, som har säte i Sverige och har 7 års erfarenhet under bältet, är utan tvekan en av de bättre pokerprogramvaruleverantörerna på marknaden.

Med prestigefyllda onlinepokerrum så som Betsson tillhörande sitt nätverk, är namnet Ongame praktiskt taget en garanti för kvalitet och säkerhet. De har tagit extra åtgärder för att säkerställa att deras klient är tillgängliga från en rad olika plattformar. Inte nog med att de utvecklat en superb Windows-klient (mer om detta senare) de har också uppmärksammat de pokerspelare som använder MacOS eller Linux.

Deras java-baserade klient kan nås från alla dessa plattformar utan besväret med att ladda ner någonting. Vad detta innebär är att Ongame inte lämnar någon marknadsnisch oupptäckt: de når inte bara ut till dem som fastnat på icke-Windows-system, utan även till den växande mobila marknaden.

När det gäller den goda gamla nerladdningsbara Windows-klienten levererar även Ongame bästa möjliga där med.

Även om deras pokerklient var den första mjukvaran de utvecklade har de lyckats, genom att kontinuerligt uppdatera den, hålla den på en mycket konkurrenskraftig nivå än i dag. Grafiken är bra och spelet flyter smidigt utan några problem. För närvarande erbjuder dom Texas Hold'em (flaggskeppet i hela projektet) Omaha Hi, Omaha Hi-Lo, 7 Card Stud och 5 Card Draw. Med det omfattande Ongame-nätverket, kan det inte vara ett problem att hitta motståndare för någon av dessa spelformer.

Ongame riktar sig även till den popularitetsökande spelformen "home games" genom att införa en speciell funktion: personliga, lösenordsskyddade pokerbord. När du känner för att få hämnas för den där förödmjukande lördagskvällen som en av dina vänner stod för, kan du enkelt skapa ett bord, sätta ett lösenord och sedan ringa upp han och meddela att han kan komma in (Ongame kan dock inte garantera att du inte får dig en rejäl omgång till). Windows-klienten är väldigt anpassningsbar vilket är helt perfekt för enskilda pokersajter som vill skapa det unika utseendet de är ute efter.

Bordsvyn kan ändras och flerspråkigt stöd finns för dem som vill inrikta sig på vissa länder eller befolkningar.

Med olika typer av bedrägerier på uppgång, var Ongame tvugna att se till att dess programvara var fullt kapabel att filtrera bort misstänkt verksamhet, oavsett i vilken form de uppkommer. Om du tror att du kan lura ärliga spelare på deras bankrolls genom att kommunicera med en kompis till dig (spelarsamverkan) på Ongame-Nätverket är det ett ställe du ska undvika. De har ett dedikerat team som ständigt övervakar varenda spel och söker efter misstänkta betting-mönster och spelval. På Ongame-nätverket är det helt enkelt inte lönsamt med brottslighet. Mjukvaran innehåller avancerade affärsrelaterad uppgiftsrapportering, något som är speciellt användbart för Ongam-partners.

Om du fortfarande har några tvivel på att Ongame menar allvar, kanske du vill veta att de är Gambling Guidance Group och eCOGRA certifierade. De är även noterade på Stockholmsbörsen. Även om de inte officiellt stödjer rakeback eller rakereducering, Klicka på vår Betssonlänk ovan, då vi kan ha ett par intressanta överraskningar åt dig.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French