Poker Nexus Rakeback


Poker Nexus

Vid det här laget vet du säkert det mesta om hur pokernätverk fungerar. De ger sina medlemmar programvaran och teknisk support, men i utbyte mot att man behåller de spelare som deras egna. På sådana traditionella pokernätverk (som vilken annan av de andra nätverken som visas på vår hemsida) är den interna spelarmigrationen ibland ett problem. Olika medlemsrum ger sina spelare bättre sign-up bonusar eller andra lockmedel och därmed fortsätter spelare att hoppa från en site till en annan.

För att förhindra detta brukar nätverken bestämma över bonusar och erbjudanden, vilket i stort sett lämnar enskilda pokerrum i händerna på ett centralt beslutsfattande organ. Detta kommer också att leda till universell rakeback för medlemsrummen i några av fallen. Om detta är i linje med vad du vet om pokernätverk kommer Poker Nexus att vända allt upp och ned.

Detta pokernätverk som förvaltas av Chartwell Games Ltd beslutade att det var rimligt att tillåta fri konkurrens och naturligt urval inom nätverket som följd. Ingen Poker Nexus-medlem kommer någonsin få det sagt vad de kan erbjuda för bonusar och andra erbjudanden. Det är troligtvis anledningen till varför rakeback-erbjudandena också är mycket generösa på detta nätverk. Dessa pokerrum kan vara ligga i ganska hård konkurrens med varandra, men det är inte ditt bekymmer som spelare utan du bara kan dra nytta av sådana här situationer.

Fatbet Poker, en av de främsta pokerrummen på Poker Nexus Network kommer att ge sina spelare inte mindre än 50% av raken de genererar tillbaka. Denna Fatbet deal är nästan lika bra som en prop deal men utan avigsidor och begränsningar.

Inte bara avstår nätverket från att bestämma vilken linje rummen ska gå vad gäller lockmedel på Nexus, pokerrummen har total och exklusiv rättighet till sin spelarbas. Det nya systemet verkar för att täcka alla de brister i traditionella poker nätverk. Låt pokerrummen behålla sina spelare och låt dem konkurrera rättvist och ärligt. Denna formel kan mycket väl vara den som de flesta pokernätverken kommer att anta i framtiden.

PokerNexus programvara har utvecklats av Chartwell Technology, en onlinegaming-mjukvaruleverantör som funnits länge. Programvaran ser ut och fungerar precis lika bra som vilken sina konkurrenter som helst och i vissa avseenden även bättre än dem.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French