Tribeca Rakeback


Tribeca Tables Network erbjöd tidigare en stabil och grafiskt tillfredsställande spelupplevelse. Det är den mjukvara jag tillbringade mest tid med att spela onlinepoker på och trots sina brister har jag aldrig haft några riktigt negativa erfarenheter med den. Såvitt jag minns är konkurrensen på Tribeca-nätverket ganska harmlös. Jag hade knappt någon grundläggande strategikunskap då men kände fortfarande att jag tyckte det ganska lätt att vinna på låg- och medelinsats limit och no limit Texas Holdem. Naturligtvis fanns det några utmärkta kampanjerbjudanden som lockade ton efter ton med fisk till Tribeca Tables.

De erbjöd gratis kontanter till dem som registrerat sig utan att någon insättning behövde göras och det bidrog naturligtvis till inflödet av fisk. Naturligtvis efter att kampanjen hade löpt ut och fiskarna i stort sett hade förlorat sin gratiskontanter hårdnade konkurrensen igen. Vissa Tribeca Networks rum erbjöd även rakeback till sina spelare.

Tribeca programvaran var väldigt snabb och funktionell, även när min internetuppkoppling ibland dog, höll den mig vid bordet och höll även reda på de val jag tidigare gjort. Så fort jag kom tillbaka online återställde den allt till så som det var när jag lämnade. Som jag sa, grafiken var lockande och det fanns inställnigar för unika bordsvyer. Medaljens baksida var att lobbyn var långsam som fan att uppdatera. Ibland trodde jag att jag förlorat pengar från mitt konto när jag egentligen hade vunnit, men det tog lite tid innan det dök upp korrekt. Tribeca-programvaran var "Poker Tracker"-kompatibel, åtminstone var Texas Holdem och Omaha ring games det...

Om ni undrar varför jag använt mig av dåtid under hela den här recensionen är för att Tribeca Tables nyligen köpts av PlayTech som driver iPoker. Alla pokerrum som fanns i Tribeca nätverket har övergått till de nya ägarna.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French