Yatahay Poker Network VIP Deals


Rake typ: Qualified Raked Hand
Spelarbas: Small
Rum: 1

Yatahay Poker nätverket etablerades 2001 och sedan dess snabbt tjänat distinktionen av att vara det första online poker rummen någonsin som erbjöd 3D poker. Inte mycket har ändrats sedan dess så långt som det rör kvaliteten och spelarantal. Spelar trafiken är fortfarande låg och fiskig som den var i början. På något sätt, trots det saftiga motståndet räcker det inte att attrahera nya spelare dessa dagar. Det finns inte en enda medlem av nätverket som står ut när det kommer till popularitet. De är alla lågtrafikerade poker rum som förklarar varför trafiken över nätverket aldrig riktigt tog fart heller.


Mjukvaran som erbjuds av Yatahay poker nätverket är godkänd. Grafiken är bra, men dock ganska old-school. Trots 3D effekterna är spelhastigheten bra och mjukvaran är stabil under alla omständigheter. Det finns inte något negativt som man kan poängtera om mukvaran förutom dess utdaterade utseende.

Nätverket kör många frirullar och det finns många turneringar som har inköp upp till $100. Det finns dock inte många spelare i dessa turneringar och därför är prispottarna inte exakt vad de kunde ha varit heller.

Välkomst bonusen som erbjuds av olika Yatahay nätverks medlemmar är industri-standarder. Några av Yatahays pokerrum erbjuder rakeback, vilket förtjänar dem ett stort plus i kanten.


Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French