ClickandBuy Review

Påståendet att ClickandBuy är en av de mest populära online-pengar-transaktions metoden bland online gamblers, poker spelare och shoppare är inte bara en tom cliché: Processoren har byggt en kundbas på runt 13 miljoner under dess 8 år som de existerat. Det är ett av de vanligaste insättningsalternativen som accepteras av online poker operatörer överallt.

Att sätta upp ett ClickandBuy konto kräver den vanliga proceduren: spelare måste gå in på sidan, klicka på registreringsknappen och fylla i sin personliga information där det krävs. Finansiell information måste också anges. Registrationen medför en verifikationsprocess också, när den är slut är kontot redo.

När det kommer till USA-baserade kunder är ClickandBuys riktning inte lika radikal som någon av de andra betalningslösningarna inom online poker. USA kunder är accepterade men de kan såklart inte göra insättningar till online poker eller casino relaterade verksamheter, efter UIGEA lagen som gick igenom 2006, har satt krav på ClickandBuy att blockera sådana försök.

Dem som kan och vill använda ClickandBuy för sina online poker transaktioner måste gå till cashier sektionen hos deras pokerrum där de sen väljer ClickandBuy från de accepterade insättningsalternativen. Väl där kan de fylla in alla de nödvändiga detaljerna och de kan autorisera transaktionen. Bra saken om ClickandBuy är att spelare inte behöver dela någon personlig/potentiellt känslig information med destionationen dit pengarna överförs av ClickandBuy.

Uttag från ClickandBuy görs via banköverföring. Spelare måste också tillhandahålla ett bankkonto vid registreringen som uttag går till. Det tar 3-5 affärsdagar för uttag att landa i spelaren bankkonto. Det finns en fast avgift på $2.75 för uttag från ClickandBuy. Det finns också olika avgifter för konvertering av valutor men även en 3,9% avgift för att sätta in pengar via ett kreditkort.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French