eCheck Review

eCheck är en metod för att säkert och simpelt skicka pengar och kan användas med fördel inom online gambling och poker, till och med spelare från USA accepteras. Metoden fungerar likt en check, men stället för att använda en fysisk check så skickar eCheck all nödvändig data för att kunna göra en transaktion elektroniskt. Det finns många fördelar och faktumet att de accepterar spelare från USA är bara toppen på isberget. eCheck tar inte avgifter när man gör insättningar och transaktionen funkar direkt. Så fort en spelare genomför en transakton så landar pengarna i hens online poker konto, redo att spelas på borden.

eCheck transaktioner är trygga och säkra. Den elektroniska kryptering som används för transaktioner är samma som banker använder för deras elektroniska överföringar. De bank kanaler som används för eCheck betalningar är de samma som en bank skulle använda för varje check-konto när en check-baserat betalning är gjord.

Nackdelarna? De är få och långt ifrån. Faktum är att det enda som kan tala emot är att spelaren måste ha ett bankkonto som håller de medel som spelaren vill överföra. En annan liten nackdel är att olikt vanliga betallösningar (som kreditkort och e-plånböcker) så accepteras eCheck inte av alla online poker operatörer där ute. Givet simplciteten och den högsäkra naturen av verksamheten så börjar fler och fler sidor att anamma metoden.

eChecks säkerhet är i stort sätt skottsäker. Om systemet som används av online casino/poker sidor inte är säkert, kommer bankerna vägra att arbeta med dem.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French