EntroPay Review

EntroPay hör till Ixaris Systems Ltd och är licenserad av Financial Services Authority i Storbrittanien. På så sätt är betalningslösningen garanterad att vara en trygg och säker operatör som måste hålla sig vid strikta standarder. Som andra FSA licenser, håller Ixaris sina kunders medel separat från företagets medel så att de kan betala ut till deras kunder när som helst.

Vad är EntroPay? Det bästa sättet att beskriva det är att säga att det är som ett virtuellt VISA kort. Spelare som använder EntroPay kan ladda upp medel från deras kreditkort/bankkonton och använda deras EntroPay konto för att sätta in pengar på onine casinon och online poker rum eller köpa gods från olika online återförsäljare. Medans lösningen erbjuder många fördelar så kommer de också med några skrämmande nackdelar. EntroPay accepterar en variation av olika valutor. Spelare kan ladda upp pengar till deras EntroPay konton från kreditkort så väl som betalkort. Transaktioner som görs via EntroPay är garanterade att vara trygga och säkra av ovanstående auktoritet.

Nackdelar är lika många, och bland dem finns ett krav som rör personliga och finansiella detaljer står ut. USA spelare kan inte använda EntroPay. Precis som många av de andra online betallösningarna, verkar EntroPay ha utvecklats med Europeer i åtanke.

En annan nackdel är att spelare kommer att bli tvugna att betala en avgift när de laddar upp men också tar ut pengar. Avgifter finns också när spelare tar ut pengar från deras online poker konton till deras EntroPay konton.

Uttagningsprocessen kan vara extremt tidskrävande när man jämför med de andra nästan-direkta uttag som erbjuds av några av de jämförbara online poker betalningslösningarna. EntroPay erbjuder utmärkt support och en inbyggd valutakonverterare för att hjälpa dem som är verksamma inom valutor andra än GBP, USD eller EUR.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French