Instadebit Review

Instadebit kan enkelt ses som en av de händigaste och enklaste sätten att använda online betallösningar för online poker, om det inte vore för några tveksamma nackdelar.

Vi startar att gå igenom fördelarna: Instadebit är definitionen av integritets-buffer mellan kundens bankkonto och de entiteter som tar emot pengar från spelaren. Olikt andra e-plånböcker behöver inte Instadebit-användare ladda upp pengar till deras konton.

Instadebit fungerar med Amerikanska och Kanadensiska dollar-baserade bankkonton. Genom att tillåta spelare att göra överföringar direkt från deras bankkonton utan att behöva dela med sig av någon känslig information med tredje part. Spelare behöver inte heller ha ett Instadebit konto för att använda tjänsten. De kan sätta upp alltid ’on-the-go’ första gången som de bestämmer sig för att betala genom Instadebit. Att sätta upp Instadebit är enkelt. Allt som spelare behöver göra är att fylla ut ett formulär me detalljer och bankdetaljer som de vill använda. Det är allt som Instadebit gör.

Sidan tar inga avgifter för spelare för de olika transaktioner som görs. Spelare kan logga in till deras Instadebit konton när de vill och de kan söka igenom deras transaktioner och gå igenom hur mycket pengar de har spenderat. Sidan har en utomstående 24/7 support så spelare kan få direkt assistans när de springer in i några problem. Vilka är Instadebits baksidor? Verksamheten har fokuserats på Canada från början och därför finns tjänsten bara tillgänglig för Kanadensare. De enda valutor som accepteras av Instadebit är USD och CAD. Uttag har en kommision men man kan inte förvänta sig en betalprocessor att erbjuda sina tjänster gratis. Instadebit kan inte användas av USA spelare.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French