MyCitadel Review

MyCitadel är en typisk e-plånboks lösning som inte är dåligt på något sätt. MyCitadel fungerar på samma sätt som alla stora e-plånböcker gör: spelare kan överföra pengar till deras MyCitadel konton genom banköverföringar eller kreditkort. De kan sedan använda pengarna i deras konton för att göra insättningar hos olika online poker rum och köpa varor hos återförsäljare som accepterar metoden. De som vinner kan också ta ut deras pengar till deras MyCitadel konto från vilken de kan sedan ta ut till deras vanliga bankkonto.

MyCitadel är regulerat av Financial Services Authorit i Storbrittanien, så deras professionalism och pålitliga natur är ganska obestridlig. MyCitadels högsta prioritet är att skydda kundernas privata och finansiella information. Under de omständigheter och transaktioner som de erbjuder så är säkerhet ett icke-problem med denna betalningslösning. Den enda informationen som entiteten som får pengarna får tillgång till är spelarnas email. Registrationen till MyCitadel är gratis och kommer inte ta mer än några minuter.

Olikt några andra online betalmetoder vi har recenserat, så accepterar MyCitadel uttag från online poker konton också, vilket är riktigt bra. Olikt casino spelare så har online pokerspelare alltid gjort deras insättningar med målet att göra mer pengar och eventuellt ta ut deras vinster. MyCitadel kundsupport är snabb och effektiv men mest viktigt är att den är tillgänglig 24/7. Verksamheten stödjer också en rad olika valutor och språk som gör deras tjänster tillgängliga för en stor andel potentiella kunder. Precis som online poker sidor har MyCitadel ett poängbaserat lojalitetsprogram som belönar spelare som använder tjänsten ofta.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French