Neteller Review

Precis som Moneybookers (Skrill), är Neteller en e-plånbok baserad i Storbritannien. Neteller ägs och drivs av Optimal Payments PLC. Neteller har alltid varit en av de främsta online betallösningarna som använts av online gamblers och poker spelare i 180 länder. Neteller har setts som ett företag vars klienter nästan exklusivt relaterade till online gambling och poker. Det säger dock inte att Neteller inte kan användas för någonting annat. Det finns massvis med onlineförsäljare som accepterar neteller betalningar.

Sättet som Neteller fungerar på är likt de flesta andra e-plånböcker: spelare kan ladda upp medel till deras Neteller konton från deras bankkonton och därifrån kan de sätta in pengar till online poker rum av deras val, samtidigt som deras personliga och kontorelaterade information är säker och osynlig för nyfikna ögon. Pengar uttagna till Neteller konton kan sedan tas ut till personliga bankkonton så att e-plånböckerna agerar som en buffer mellan spelaren och världen, så all din information hålls säker.

Företaget grundades redan 1999 i Kanada. Verksamheten flyttades till Isle of Man i 2004, i högpunkten av online poker och gambling explosionen, gjorde det klart för sig att majoriteten av sidans kunder skulle vara online gambling och poker spelare. Aktiviteten hos företaget reguleras av Storbrittanniens regerings Financial Services Authority. Enligt FSA regulationer, måste företaget hålla kundernas pengar hållas separat från deras egna, därför är kundernas medel alltid 100% trygga och säkra och kan betalas ut i tid när som helst. Företaget gick ut ur den Amerikanske marknaden när UIGEA slog igenom 2006 så returnerade de alla pengar som var på konton från dersa USA baserade spelare under Juli 2007. Netellers vinster tog ett slag.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French