PaySafeCard Review

PaySafeCard är en av de enklaste betalningsalternativen som Europeer har använt online sedan 2000 för att göra insättningar till olika online casino och poker rum. PaySafeCard är i grund och botten ett förbetalt kort som funkar precis som ett vanligt betalkort. Spelare kan köpa ett kort av olika valutor och värden och de kan sen använda krediterna från kortet för att göra insättningar till online poker sidor och göra köp hos vanliga e-handlare. PaySafeCard är inte ett kreditkort: Spelare kan bara använda den summan som kortet kommer laddat med, inget mer.

Betalningalternativet är utomstående när det kommer till integritet: spelare behöver inte ange någon information som helst när de plockar upp sitt kort, därför kortet inte innehåller någon sådan information. PaySafeCard är därför ett av de mest säkra betalmetoder där ute.

Företaget grundades 2000 och har sedan dess serverat miljoner kunder över hela världen. Företaget är fokuserat på Europa. Deras huvudkvarter i Wien i Österrike har satt upp flera distributionsplatser i de flesta Europeiska länderna. Förbetalda kort kan också köpas online.

Det är viktigt att notera att man inte behöver köra någon speciell mjukvara för att köpa med eller använda kortet. När man tar allt i åtanke kan fördelarna summeras upp så här: PaySafeCard erbjuder direktbetalningar och fullständig säkerhet eftersom i betalningsförloppet så används aldrig någon personlig information.

Nackdelarna är uppenbara också: PaySafeCard erbjuder inget kreditalternativ. Spelare kan endast använda den summa som de betalt för. När många ser detta som en nackdel, så kan det vara en fördel istället eftersom den sätter en gräns på den summa pengar som de tar till borden. PaySafeCard kan inte användas av spelare baserade i USA.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French