Skrill (Moneybookers) Review

E-plånböcker som Moneybookers (Skrill) är guds gåva till online poker spelare, och Skrill står även ut bland dessa metoder. Genom Moneybookers (Skrill) så är spelare presenterade med möjligheten att direkt sätta in medel till deras online poker konton samt göra uttag också. Ingen av dessa aktioner tar någon kommision så det är helt klart det bästa sättet från och till online poker rum därute. Att skapa ett Skrill konto är enkelt. Spelare måste fylla ut et par formulär på sidan med deras personliga detaljer och sedan behöver de bara bekräfta sitt konto genom email och det är klart. Pengar kan laddas upp till Skrill konton genom den hederliga banköverföringen som kan ta ett tag men när väl pengarna är i Skrill kontot så är de redo att använda direkt. Inte ens uppladdning av pengar till Moneybookers (Skrill) kostar någon avgift. Att göra uttag från poker rum är lika snabbt fast några pokerrum kan dock fördröja utbetalningarna

Den enda tiden då det införts någon avgift (en mindre märkvärd summa) är när ett uttag görs från ett Skrill konto till en spelares bankkonto. Vid såna händerlser tas en fast avgift på $2.xx som är mer än rimligt. Konton hos Skrill har en generös begränsning på summan pengar man kan flytta via dem. Dessa begränsningar kan expanderas flera gånger genom olika medel som email verifikationer och kreditkorts verifikationer.

Så långt som fördelarna går är Skrill möjligtvis en tjänst utan like. De erbjuder direkt tillgång till dina pengar, accepteras i princip överallt och när det kommer till online poker och gammbling så föredrar de oftast Skrill för något annat. Så mycket att fakutm är att de ofta ger spelare speciella bonusar för att använda Skrill. Moneybookers (Skrill) kundtjänst är även den utmärkt.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French