UKash Review

Ukash är en av de mindre men uppstigande online betalmetoderna och har många fördelar över de andra, ofta mer populära betalningalternativen. Till en början har Ukash inga krav på åldersbevis för deras användare. Användningen av online betalmetoderna involverar inte fysiska kort. Ukash tar inga avgifter för att processera transaktioner och i slutändan så är det endast ett mycket simpelt och enkelt sätt att överföra pengar till online casinon och online poker rum som online återförsäljare.

Ukash fungerar ungefär likadant som de andra e-plånböckerna gör: spelare kan föra över pengar direkt från sin bank genom deras kredit eller betalkort till ett konto online, som de sedan kan spendera hur de vill utan att den mottagande sidan av transaktionen vet mer än deras emailadress. Metoden baseras på en 19-siffrigt Ukash nummer som spelare kan använda i gentjänst mot ett kort eller annan fysisk identitetsbevisning.

Värt att nämna är att Ukash inte är lika populär som Moneybookers eller Neteller men har börjat bygga upp en stor användarbas utanför gambling på senare år med fokus på förbetalda kort. Verksamheten är baserad i London och de verkar fokuserade på den Storbrittanniska marknaden. De finns tillgängliga i mass vis av länder också, plus att det är ett ökat antal butiker och operatörer som tar emot denna metod, men det är fortfarande en lång väg att gå för att hinna ikapp deras största konkurrenter. Vilka är nackdelarna? Ukash kan inte användas av spelare från USA.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French