Wire Transfers Review

Banköverföringar är bland de äldsta metoderna för att skicka pengar från ett bankkonto till ett annat och därefter är det sett som ett av de säkraste och pålitligaste metoden av många online poker kunder, speciellt dem som bor i Europa där banköverföring fortfarande är mycket populärt.

En banköverföring handlar i grund och botten om att använda ett elektroniskt medium för att överföra data om summor i ett konto som behöver förflyttas till ett annat konto. Det finns olika sätt att överföra pengar, även användandet av betalkort kan ses som en banköverföring. En riktig banktransaktion kräver en spelare att fysiskt gå till banken och beställa transaktionen personligen, ger ut informationen om mottagarens bank och kontonummer. Den största nackdelen när det kommer till att överföra pengar är att det tar 3-5 dagar för pengarna att nå sin destination, vilket är mycket mer än de alternativ som spelare vanligtvis är vana vid och villiga att vänta på. Möjligheten att sluta upp med ett bedrägeri är faktiskt ganska realistiskt när det kommer till att göra banköverföringar. Annat än att det finns det inga seriösa brister med betalningsmetoden men de mesta spelare verkar att undvika den i fördel för de snabbare och mer säkrare alternativen. Banköverföringar kan göras i vilken valuta som helst och trots de potentiella säkerhetsproblemet, när destionationen dit pengarna går går att lita på så är säkerheten mer än tillfredställande.

Även fast överföringar har använts för bedrägerier och förmodligen kommer att fortsätta att dra missbruka dem så finns det olika regulationsorgan över hela världen som håller koll på överföringarna så om en scammer använder metoden är chanserna att hand lycka är kortvarad.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French