Poker Sites


Gilla det eller inte, men inte alla pokersajter erbjuder sina spelare rakeback. Några av dem är så laddade med spelare att deras prioritet inte är att locka nya spelare och att säkerställa lojaliteten hos sina befintliga. Dessa sajter är ofta så populära att ingen annonskampanj behövs för att låta världen veta om deras existens. På denna nivå då bollen är i rullning och tar fart eftersom det går, behöver man inte längre knuffa på.

Trots att det kan vara ganska nedslående, i synnerhet för en spelare som känner till fördelarna med rakeback alltför väl, att inte kunna säkra en rake-rabatt i sitt favoritpokerrum, är den goda nyheten att det alltid finns alternativ. Ta PokerStars rakeback till exempel, som inte existerar. Du har förmodligen tänkt dig att ansluta till PokerStars på grund av deras höga trafikvolym, spelurvalet och de generösa kampanjer som erbjuds, men det visar sig att de inte kommer att ge dig rakeback. Du kan få allt detta plus en påse chips hos Full Tilt Poker, som erbjuder dig en 27% rakeback till råga på allt.

Det spelar ingen roll vilken sajt vi talar om. Online-poker har vuxit med stormsteg under senare år och du kommer att hitta alternativ för vilken verksamhet som förnekar dig förmånen att ha ett rakeback-avtal för att hjälpa din bankrulle.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French