24h Poker rakeback

24H Poker är kanske inte rätt val för dig om du letar efter ett rum med hög spelarvolym som erbjuder massor med spel på alla nivåer och pokervarianter. Då de startade upp 2004, då onlinepokerindustrin upplevde sin största uppsving, har 24h Poker njutit av fördelarna av en omfattande reklamkampanj ända fram till 2005. Sedan dess har dock deras attraktionskraft vissnat en del, även om rummet fortfarande är ett utmärkt val för dem som spelar via operativsystemen Linux eller Apple. Skandinaver kommer också att trivas i detta pokerrum, då det erbjuder Soko, en pokervariant som är populär i de nordiska länderna. Räkna inte med att hitta mycket spel på borden med de exotiska pokervarianterna dock. Det mesta är inriktat på låg- och mikronivåernas Holdem-bord. 24h Poker accepterar inte för närvarande amerikanska spelare och det erbjuds ingen 24h Poker rakeback heller.

Programvaran är något instabil, ett fel som troligen härrör från det faktum att den är kompatibel med Linux och Apples plattformar också.

Lobbyn är inte det lättaste att navigera i heller. Det finns tomma områden som inte verkar ha något typ av ändamål. Turneringslobbyn är inte den bästa heller, med information som visas på ett, till synes, kaotiskt sätt. Förutom det är 24H Pokers mjukvara helt OK. Den har några användbara unika egenskaper och dess förenlighet är mer än välkommet för vissa spelare.

Trafiken är inte direkt fantastisk hos 24h Poker. Ett 24h Poker rakeback-avtal och en vänligare policy gentemot amerikanska spelare skulle förmodligen ta hand om denna fråga dock då sajten annars är mycket konkurrenskraftig. Det finns ca 3000 spelare vid deras bord under högtrafik, men oftast en total på 2000 är vad du kommer att hitta där. Merparten av trafiken är fokuserat på kontantborden dock och endast omkring en tredjedel av det vid turneringsborden.

24h Poker erbjuder för närvarande inte direkthjälp. Deras team, som är kunniga, kan endast nås via e-post. Svarstiderna är inte de snabbaste heller.

Om du kom hit för att leta efter 24h Poker rakeback, måste vi göra dig besviken. I stället för 24h rakeback kan vi erbjuda dig våra PowerPoker rakeback och Interpoker rakeback-avtal .

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French