Betway rakeback

Betway Poker tillhör Betway group, som erbjuder vadhållning på sport, online-casino och online-poker utanför Malta. Licensierade av LGA erbjuder Betway Poker utmärkt konkurrens (dvs. lösa och saftiga spel) och i allmänhet en god valuta för pengarna. Betway Poker är en av de nyare medlemmarna i nätverket Microgaming (Prima Poker) och den accepterar ej amerikanska spelare. Det finns ingen Betway rakeback-erbjudande heller, vilket tar ifrån mycket av värdet från det annars rimliga utbudet. Betway Poker kan skryta med överraskande bra trafik för ett pokerrum i dess storlek. Det finns cirka 2 400 spelare vid deras "cash games" bord under högtrafik. Turneringsborden drar folkmassor på upp till 13 000 spelare vid rusningstid. Det finns ett utmärkt värde i Betways spel då de är värd för ett stort antal nybörjare och spelen är i allmänhet ganska kaotiska.

Spelutbudet är bra. Det finns Holdem, Omaha, Stud och med 5-Card Draw. Merparten av trafiken är fokuserat på Holdem borden dock och bli inte förvånad om du inte hittar tillräckligt med liv vid Stud och Draw borden.

Sign up-bonusen som Betway Poker erbjuder är relativt generös. I avsaknad av Betway poker rakeback, är det vad ni får nöja er med.

Den poker-rake du betalar hos Betway är det vanliga, 5% på upp till maximalt $3 eller $1, beroende på antalet spelare vid bordet. Turneringsavgifter är standard de med på 10%. Det är synd att det inte finns någon Betway rakeback som skulle bitit av ordentlig bit av denna rake. Detta är förmodligen anledningen till att pokerrummets betyg är ganska lågt rake-mässigt i de flesta recensioner.

Betway rakeback erbjuder flera attraktiva erbjudanden såsom Rake Races (Betway rakeback skulle tillföra en ny dimension till dem också), Bad beat jackpots och ett spelarpoängbaserat lojalitetssystem.

Betways kundtjänst kan endast nås via e-post, men svarstiderna är relativt korta och personalen är uppenbarligen kunnig.

Eftersom det inte finns någon Betway rakeback närvarande rekommenderar vi att du ger våra Minted Poker rakeback och Pokerstars rakeback-erbjudanden ett försök.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French