Bwin Poker rakeback

Bwin är ett av de största oddsspelsföretagen i Europa. Då de sponsorar flera kända fotbollsklubbar, driver Bwin ett onlinekasino samt ett online-pokerrum. Bwin poker är den största webbplatsen på Ongame Network. Webbplatsen har omarbetats flera gånger redan och den senaste uppgraderingen förvandlade den till en av de mest konkurrenskraftiga pokerrummen, mjukvaru-mässigt.

Grafiken och designen av pokerrummet är jättebra, men klienten tenderar att vara hård på datorns resurser.

Det finns gott om lösa spelare på bwin (förmodligen är många av dem är oddsspelare som vill avrunda sina bankrullar vid den gröna duken), spelurvalet är bra och det finns satelliter till i stort sett alla stora liveturneringar. Förutom att se vacker ut, erbjuder programvaran stor funktionalitet. Deras "quick-seat"-funktion är givetvis en av de mest använda funktioner på sajten och kontantspelen har några riktigt bra val av filter för att hjälpa dig hitta de Stakes/nivåer du letar efter.

En nedladdningsbar Mac-klient finns även att tillgodose efterfrågan om kompabilitet och statistikfunktionen är också riktigt bra. Den ger dig verkligen ett användbart verktyg för att på plats kunna gör en handanalys. Utöver detta erbjuder sajten en öppen databas som inkluderar händer du har spelat tidigare för att ytterligare hjälpa dig att analysera och förbättra ditt spel. Den ekonomiska tryggheten är god hos webbplatsen. Bwin poker är inblandade i högnivåstudier av onlinespelsbeteende och erbjuder utmärkta lösningar mot spelberoende. Genom de vetenskapliga studier de genomfört och de lösningar som utformats, kan Bwin mycket väl bidra till att vi en dag kan se en full legalisering av online-poker.

Webbplatsen brukade vara ganska dålig på kampanjer men med den senaste tidens tillväxt de har sett, har deras system för befordran även det tagit form.

Allt inte är guld och gröna skogar hos bwin Poker dock. Webbplatsen accepterar inte spelare från USA och det stänger omedelbart ut en av de mest intressanta segmenten av online-pokerindustrin.

Programvaran är bra och så, men den är resurskrävande, med andra ord tar behövs det allvarlig datorkraft för att köra den. Ett annat minus är att de inte erbjuder rakeback. Du kanske har kommit hit, letandes efter bwin rakeback, men tyvärr finns det inget som heter så för närvarande. Ett alternativ till Bwin rakeback skulle vara Pacific Poker rakeback eller Full Tilt rakeback-avtalen vi erbjuder.

Bwin har inga blandade spel heller och dess "hitta en spelare"-funktion är inte riktigt med i matchen, vad gäller den uppgift den ska uppfylla.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French