Rakeback Deals från

Rakemeback.se

RakeMeBack har ända sedan rakeback fenomenet började, levererat de bästa dealarna till online pokerspelare. Vi erbjuder lukrativa rakeback avtal, exklusiva promotions, unika sponsringar samt en marknadsledande kundtjänst.

rakeback guide
rakeback deals
poker propping guide

Guiden för dig som vill lära dig om rake / rakeback. Du lär dig vad rake är och hur det kan jobba till din fördel.

  • Tjäna upp till 40% Rakeback
  • Lär dig om Rakeback
  • Räkna ut din Rakeback
Rakeback Deals
Poker Propping Guide
PI promo
gtd5m

Exklusiva Rakeback Promotions (March)

Generella promotions för våra rakeback spelare.

Senaste Rakeback Nyheterna

Håll dig uppdaterad med de sista nyheterna som berör rakeback.

Apr
28

Posted on April 28th, 2023

Mar
21

Posted on March 21st, 2023

Mar
5

Posted on March 5th, 2023

Mar
3

Posted on March 3rd, 2023

Feb
12

Posted on February 12th, 2023

Feb
11

Posted on February 11th, 2023

Jan
21

Posted on January 21st, 2023

Jan
10

Posted on January 10th, 2023

Jan
9

Posted on January 9th, 2023

Dec
20

Posted on December 20th, 2023

Om RakeMeBack

Som pionjärer inom rakeback sedan slutet av 2004 är vi stolta över att vi förutom att erbjuda marknadens bästa rakeback avtal kan erbjuda ytterligare värde till våra medlemmar i form av extra erbjudanden och promotions. För oss är det viktigt att ni som medlemmar har bästa möjliga förutsättningar att tjäna pengar på ert spel, oavsett om det handlar om hobby-spel eller yrkes-spelande. Våra regelbundna sponsringar tillåter större spelare att att åka till Live Event utan att påverka den intjänade rakebacken. Våra Propping avtal tillåter poker props att tjäna upp till 100% och ibland ännu mer i rakeback - även kallat propback eller prop pay. I princip varje månad erbjuder vi dessutom rake race, rake chase, special-bonusar, freerolls och mervärdes-turneringar. Genom oss kan poker spelare utöver sin rakeback, kvalificera sig till sponsringar för olika live event. Varje månad annordnar vi exklusiva tävlingar, såsom t.ex Rake Race, Rake Chase, Speciella bonusar, Freerolls och mycket mer. Spelare som vill göra poker till sitt levebröd, kan via våra prop dealar uppnå mer än 100%+ rakeback.

RakeMeBack har också nyligen lanserat ett industri-ledande Refer-a-Friend program där du kan tjäna upp till 11% av raken som dina kompisar/kontakter betalar i avgifter till rummen. Sist men inte minst har RakeMeBack dessutom en erfaren personal som är dedikerad till medlemmarna, och kan hjälpa till på flera olika språk nästan dygnet runt. RakeMeBack är en erkänd ledare i Rakeback-världen, och ser fram emot att erbjuda bästa service till dig som poker spelare. Vi ser fram emot att ta hand om dina avtal, och serva dig med samma höga nivå som vi är kända för i branchen.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?