Empire Poker rakeback

Empire Poker drivs av Party Gaming Network(ja, det är Party Pokers egna nätverk) och är således naturligtvis en verksamhet av världsklass. Om du letar efter en bra sign-up bonus, finner du nog antagligen en bättre sådan genom att gå till en annan webbplats. Det finns ingen Empire Poker rakeback heller.

Trots att de inte accepterar amerikanska spelare, får Empire Poker mycket anständig trafik och spel. Det finns gott om trafik på alla nivåer, höginköps-SNGs inkluderade. "Million Dollar"-Turneringen är bara en av de aptitretande kampanjerna som Empire Poker erbjuder, då frirullar och diverse andra turneringar även finns att välja på.

Empire Poker's programvara är densamma som Party Poker använder, så den finns det nästan enbart gott att säga om. Grafiken är bra och funktionaliteten är strålande. Lobbyn är användarvänlig och det faktiska bordsgrafiken är mer än tillfredsställande. Flerbordsspel stöds även det.

Empire Pokers trafik är enastående. Merparten kommer från Party Gaming-nätverket dock och avsaknaden av ett Empire rakeback-avtal betyder troligtvis att det kommer att fortsätta vara så under en lång tid framöver. Det finns bokstavligen tiotusentals spelaranslutningar under högtrafik och det finns ingen brist på spel var du letar.

Turneringstrafiken är utmärkt också. Om du vill spela SNGs med höga buy-ins, är Empire rätt plats för det. Deras MTTs få även de ett utsökt antal registreringar.

Spelvarianterna är genomsnittliga. Det finns bara Holdem, Omaha och 7-Card Stud som erbjuds i olika satsningsstrukturer. Kvaliteten på konkurrensen är genomsnittlig. Sedan Party Poker upphörde att vara online-pokerindustrins fisk-pool har spelet förbättrats något.

Supporten är endast tillgänglig via e-post, men svaren är snabba och personalen är mycket hjälpsamma. Jag har bara en gång varit tvungen att kontakta Empire Pokers support och jag har goda minnen från det.

Besviken på bristen av Empire Poker rakeback? Kolla in våra Absolute Poker rakeback och Ultimate Bet Rakeback-avtal istället.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French