Everest Poker rakeback

Everest Poker är ett av pokerrum där det för tillfället händer mest. Tack vare en framgångsrik och uttömmande annonskampanj och deras val att vända sig till endast Europa på flera olika språk, har dess popularitet skjutit i höjden under de senaste månaderna. Det skulle förmodligen bli ännu mer populärt om det fanns Everest Poker rakeback. Tyvärr kan vi för närvarande inte ge dig Everest rakeback i någon form. Du kan nöja dig med att lösa in din Everest poker bonus, eller så kan du kolla in våra Absolute Poker rakeback eller Full Tilt rakeback-erbjudanden istället.

Under den tid när en del pokerrum gick i graven tack vare UIGEA eller rusade till skyddet av stora pokernätverk, tog Everest Poker scenen med storm med en unik marknadsföringsstrategi och en annonskampanj som lät Everest Poker-skyltar dingla i ditt ansikte hos din lokala livsmedelsbutik. Som väntat, fick detta enastående pokerrum en hel drös nya registreringar, tack vare det obevekliga bombardemang poker-allmänheten utsattes för. Kampanjerna såg till att en stor del av den nya spelarbasen var lojala och gjorde ytterligare insättningar. Everest fick till det precis då de flesta online-pokerrum enbart hade överlevnad som sitt primära mål.

Everest Pokers mjukvara är även rätt populär hos de pokerspelande massorna. Grafiken är smidig och så även spelkänslan. Tyvärr erbjuds enbart Holdem och Omaha för tillfället, men 7-Card Stud är förmodligen snart i bruk, vilket kommer att vara ett välkommet tillskott. Programvaran finns i totalt 16 olika språk, ett faktum som mycket väl kan ha bidragit till den totala framgången för detta företag.

Det finns massor av turneringar på Everest och på de låga till medelhöga nivåerna är spelen en av de bästa i branschen. Deras professionella team är lika färgglatt som deras språkvalsmeny.

När det kommer till kampanjerna, har de en utmärkt Summit Point bygger lojalitetsprogram. Kommer det att finnas Everest Poker rakeback inom en överskådlig framtid? Svårt att säga, men att döma av deras spelartrafik och popularitet, är det inte särsklit troligt att du kommer samla Everest rakeback någon gång snart...

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French