Expekt Poker rakeback

Expect Poker är inte någon exakt definition av ett gigantiskt pokerrum med tusentals och åter tusentals spelare men dess livstid är talande för företagets generellt sett framgångsrika natur.

Expekt Poker grundades 1999 och har därmed 10 år under sitt bälte i en av de mest konkurrenskraftiga onlineindustrierna och det är definitivt en stor tillgång. De har en sund europeisk spelarbas och de är en av grundpelarna i iPoker-nätverket. Eftersom det är ett iPoker-rum har du nog redan listat ut att det inte finns någon Expekt Poker rakeback som erbjuds.

Programvaran Expekt Poker erbjuder för närvarande är iPokers, som du kanske har vant dig vid hos andra rum i nätverket. Grafiken är OK, men en smula daterad med ett begränsat antal avatarer tillgängliga. Timern är fortfarande långsam och det innebär att spelet i allmänhet är långsammare än i genomsnittliga onlinepokerrum. Annars är paketet utmärkt. Det finns en riktigt bra grafisk handhistoriksfunktion som gör det enkelt att spåra tillbaka de händer du har spelat. Flerbordsspelande finns också, vid 16 bord samtidigt, vilket bör göra bonusinlösandet lättare. På grund av bristen på Expekt rakeback och den långsamma takten i spelet, försvinner dock en hel del av värdet.

Trafiken som Expekt Poker får nu är medelmåttig. Kvaliteten på trafiken verkar vara bättre än genomsnittet dock, men beror förmodligen på att Expekt också har ett online-casino och oddsspel som båda uppmuntrar spelare att ge pokern en chans i pokerrummet. Lägre nivåer erbjuder ovanligt löst spel med höga procentsatser "sedda floppar". Allt som behövs för att tjäna några pengar på sådana bord är en del disciplin och ett bra rakeback-avtal, som Expekt poker för närvarande inte tillhandahåller. De högre nivåerna har stramare och mer aggressiva bord, som självklart är svårare att slå.

Expekt Pokers support är över branschens genomsnitt. De erbjuder dygnet runt-support via e-post och du kan utöver det kontakta deras supportpersonal via direktchatt.

Upprörd över Expekt Poker rakeback? Prova våra PowerPoker rakeback eller Redstar Poker rakeback-avtal istället.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French