Ladbrokes Poker rakeback

Ladbrokes poker är en av de mest solida bland de medelstora onlinepokerrummen. Det finns en relativt god spelartrafik, med ca 1.400 spelare vid sina kontantbord vid rusningstid och 5.000 spelare vid sina turneringsbord. Tyvärr, måste vi meddela dig från start: Det finns ingen Ladbrokes rakeback som erbjuds för närvarande.

Ladbrokes erbjuder bra spelvariation, spelbarhet och dess kampanjer är riktigt bra också. Programvaran är en ny generation 3D-mjukvara som ger enastående grafik. Den grafiska skimmret sker dock inte på bekostnad av hastigheten. Programvaran är snabb och pålitlig under alla omständigheter, även när 8 bord visas samtidigt på samma skärm. Det är det högsta antalet bord Ladbrokes Poker erbjuder för dem som vill multibordsspela. Mjukvaran finns i en nedladdningsbar version men även som icke-nedladdningsbar.

Trots den relativt låga trafiken, är spelen heta på de höga nivåerna såväl som de låga. En miniatyrbordsvy förbättrar ytterligare möjligheten för spelare som vill spela flera bord samtidigt.

Vad beträffar kvaliteten på motståndet, erbjuder Ladbrokes ett gott(dvs svagt) sådant. På grund av det faktum att sajten är inriktad på short-handed och turbo-bord, är spelen väldigt saftiga. Med hjälp av den snabba programvaran är spelet snabbt också. 120 spelade händer per timme är inte ovanligt. Detta innebär att bonusinlösande är relativt enkelt, men eftersom det så klart inte finns någon Ladbrokes rakeback, stannar fördelarna med snabbt spel där.

Bonusen i sig är inte något enastående erbjudande, även om den håller jämna steg med vad andra pokerrum av liknande kaliber har att erbjuda. Eftersom det saknas ett Ladbrokes rakeback-avtal, är bonusinlösningen troligen inget som kommer att hålla spelarna upptagna allt för länge. Det stämmer dock att det finns en hel del enastående kampanjer på Ladbrokes. Deras "tournament leaderboard"-tävling är en säker vinnare och de har fina "bad beat jackpots" att runda av saker med. Handen att förlora med i BBJ-tävlingen är fyrtal i 8:or eller bättre.

De minus som Ladbrokes har är inte alltför många, men några av dem är ganska betydande. Lobbyn är inte precis den lättaste att navigera omkring i och webbplatsen accepterar inte spelare från USA samt erbjuder ingen rakeback.

Avsaknaden av en Ladbrokes rakeback kan kompenseras genom ett av våra andra erbjudanden. Kolla in våra Betfair, Full Tilt eller PKR rakeback-erbjudanden. De erbjuder dig tjänster som är jämförbara med dem Ladbrokes ger samtidigt som de ger dig rakeback.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French