Mansion Poker rakeback


Mansion Poker startades 2005 när pokerhysterin var som störst, så var Mansion Poker en standard pokeroperatör och en tidigare Ongame network medlem, tills för ett litet tag sen när de gick med de populära iPoker nätverket. Pokerrummet drar nu fördelar av en större spelarbas (förutsatt av iPoker) och massa intressanta kampanjer som de kan köra tack vare sin samband med iPoker.
Nuförtiden så kan spelare delta i ECOOP (European Championship of Online Poker) hos Mansion Poker och ett brett sortiment av andra - av ungefär lika värde - kampanjer.
Det är bara ett problem när det kommer till anledningen att spela hos Mansion Poker: rakebacken, eller rättare sagt bristen av det. iPoker erbjuder inte rakeback till sina medlemssidor och det inkluderar Mansion Poker. därav att det inte finns någon Mansion Poker rakeback deal.

Mjukvaran som Mansion Poker körs på är iPoker network, som du kanske redan känner till från andra pokerrum som Titan Poker, VC Poker och Expekt Poker. Allmänt så är mjukvaran ett tight och ett solid paket, med ett gäng användbara funktioner med få brister. Grafiken är helt ok, även om den kan vara lite repetitivt och kan se lite föråldrad ut. Animationerna är ser ändå bra ut, och de olika specialfunktionerna som erbjuds är för de mesta utmärkta. Spelare kan använda sig av fyra olika färg kortlekar för att underlätta när man spelar på flera bord samtidigt och den grafiska hand-historik-funktionen är riktigt fantastiskt - nåt som andra poker borde använda sig av också.

Urvalet av turneringar på Mansion Poker rätt så bra. Mestadels av trafiken är fokuserad på mindre buy-ins som MTTs och SNGs. Det finns också flera daily freerolls som erbjuds hos Mansion Poker. Även om prispotten de erbjuder är väldigt liten så ger de spelarna chansen att ha lite gratis underhållning och att få lite extra till deras bankrolls också. Konkurrensnivån hos Mansion Poker ligger på en någorlunda industristandard. Det betyder att low och micro insatserna är extremt lösa och när man går till högre insatser så ökar konkurrensen.

Helhets domen: Om det inte vore för utebliven Mansion Poker rakeback så skulle vi varmt rekommendera den här sidan.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French