Paddy Power rakeback

Paddy Power Poker är en medlem av iPoker-nätverket, så det säger sig självt att det inte finns någon Paddy Power rakeback för närvarande. Paddy Power Poker accepterar inte heller spelare från USA och troligen är detta anledningen till att under dess icke-högtrafikstider har en ganska svag trafik. Dessa är några av rummets hinder men det har även gott om tillgångar dock. Dess programvara är riktigt bra: den är snabb, tillförlitlig och stöder PokerTracker-analysering.

Alla medlemmar får tillgång till deras Poker Academy och deras nyhetsbrev, som båda är värdefulla källor till pokerutbildning.

Paddy Power delar spelartrafiken med andra iPoker-sajter, som Titan Poker, vilket betyder att de i allmänhet får utmärkt trafik. Det finns cirka 10.000 cash game spelare vid borden vid rusningstid och runt 55.000 tuneringsspelare. Konkurrensen är relativt mjuk och eftersom trafiken huvudsakligen är inriktad på låg limit Holdem bord, är det där du hittar de lösaste spelen. "Flops viewed"-statistiken kan ligga runt 40-50% där.

iPoker-spelare tenderar att vara ganska passiva också, så att tjäna en hacka bör inte vara ett problem för en erfaren spelare hos Paddy Power.

Paddy Power-mjukvaran är, som sagt, en av deras styrkor. Dess statistik är utmärkt, lobbyn är välutformad och den kan mer än väl hantera de bördor som den nuvarande iPoker-trafiken belastar den med. Den är snabb och stabil, men spelen lyckas ändå bli irriterande långsama, allt på grund av timern som är alldeles för generös. Paddy Power programvara gör det möjligt att spela på upp till 16 bord samtidigt och allt förblir stabilt och snabbt även när alla dessa bord är öppna.

Det grafiska gränssnittet som används för handhistoriken är en ganska enastående och unik funktion.

Paddy Power's sign-up bonus är nära branschstandarden, kanske lite mer åt det generösa hållet. Dess inlösningstakt är även den rimlig. Det är dock under inga omständigheter ett bra alternativ för Paddy Power rakeback.

Paddy Power kundtjänst kan nås via e-post eller telefon. Företaget tillhör Storbritanniens största bookmaker, så ekonomisk säkerhet är inget att vara orolig över här.

Vi kan för närvarande inte ge dig ett Paddy Power rakeback-avtal, men om du kollar in våra NoiQ rakeback eller Betfair rakeback-erbjudanden hittar du i alla fall några alternativ.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French