PokerLoco rakeback

PokerLoco är en medlem i Ongame-nätverket, en webbplats som byggt sin marknadsföringsstrategi kring en speciellt generös bonus som de erbjuder sina nya spelare. En trevlig sign-up bonus är alltid välkommet men, eftersom jag vet att du antagligen kom hit för att leta efter PokerLoco rakeback måste jag göra dig besviken: det finns ingen PokerLoco rakeback som erbjuds för närvarande och detta faktum minskar värdet väsentligt av det som erbjuds av den här sajten.

PokerLoco ägs av en Costa Rica-baserat företag (Poker Loco Nordic SA) och körs på Ongame-mjukvaran du förmodligen redan känner till och uppskattar. Rummet drivs från Malta dock genom Pocket Rockets Industries Ltd, som är Costa Rica-bolagets systerverksamhet. På detta sätt drivs PokerLoco under en "White Label" EU-licens som utfärdats av regeringen i Gibraltar. Kontentan av allt detta är att en EU spelare alla vinster, på grund av det sätt Gibraltars skattelagstiftning är formulerad, hos PokerLoco ska vara skattefria.

PokerLoco erbjuder ett urval av kontantbonusar för nya spelare. Beroende på hur mycket pengar du är villig att investera, kan du få en bonus från $50 till $1000. Oavsett din bonus, kommer det att ta dig 8 "player points" för att låsa upp en $1 i bonus. Medan erbjudandet är bra, är det fortfarande inte ett vettigt alternativ till PokerLoco rakeback.

PokerLoco erbjuder sina spelare ett alternativt sätt att utöka sina bankrullar: genom dess $50 frirullar de kör tre gånger i veckan, varje Tisdag, Torsdag och Lördag.

Det finns gott om andra erbjudanden hos PokerLoco. "Beat the activist"-kampanjen t.ex. ger spelare chansen till att vinna $25 i skottpengar för varje PokerLoco "aktivist" de lyckas slå ut.

Andra liknande tävlingar är "Bonanza", "The Aussie Daily", "The Brazilian Daily", "The Mad Tilt", "Royal Tournament" etc. Som ni ser finns det ingen brist på erbjudanden här, men tyvärr vart inte PokerLoco rakeback inkluderat i erbjudandet.

Om du kom hit för att leta efter PokerLoco rakeback, måste vi tyvärr informera dig att du inte kommer att hitta ett sådant avtal någonstans. Vi kan däremot erbjuda dig lämpliga alternativ via våra Betfair rakeback och Fortune Poker rakeback-erbjudanden.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French