Sportingbet (Paradise Poker) rakeback

Innan vi gräva djupare i denna recenssion, låt oss få en sak överstökad direkt: Sportingbet's pokerrum är Paradise Poker. Förstärkta av Boss Medias nätverk, hade Paradise Poker nyligen fått rykte för sin saftighet av spelen som erbjuds och för den till synes outtömliga fisk-pool de tillhandahåller.

För gamla online-pokerspelare, behöver Paradise Poker inte någon särskild introduktion. Sen Företaget grundades 1999 har det varit en av de äldsta pokerrummen i branschen. Det har genomlevt den stora poker-boomen 2003-2004 och har drabbats hårt av UIGEA-lagen under 2006. Då de beslutade att sluta acceptera amerikansk trafik, har Paradise Pokers spelarbas i stort sett försvunnit, en fråga som tvingade företaget att gå med i ett väletablerat nätverk för att säkra likviditeten igen.

Detta nät var Boss Media och numera kan Paradise Poker skryta med ganska bra trafik (ca 3.300 "cash game"-spelare vid rusningstid och 13.000 turneringsspelare) vilket gör det till ett medelstort pokerrum.

Tyvärr erbjuds ingen Paradise Poker rakeback (eller Sportingbet rakeback för den delen) vilket betyder att om du är en rakeback-spelare själv, är det troligen bättre att utnyttja våra Interpoker rakeback eller Diamond Bet rakeback-avtal, som erbjuder dig samma lösa konkurrens toppad av en 30% rake-rabatt.

Paradise Pokers fusion med Sportingbet innebar att deras lösa karaktär av deras spel skulle få ytterligare ett lyft. Bord fyllt med odds- och kasinospelare bidrar alltid med trevlig EV och Sportingbet (Paradise Poker) har massor av båda världarna. Deras sign-up bonus är relativt bra (långt ifrån en rimlig ersättning för den uteblivna Paradise Poker-rakebacken dock) och de erbjuder ett antal kampanjer som ger bra valuta för sina spelare.

Paradise Poker Raken är den vanliga 5%, upp till maximalt $3. Utan Paradise Poker rakeback för att minska värken, kan den vara ganska hård mot din bankrulle på lång sikt. Återigen, för Boss Media rakeback kan du kolla in de andra sajterna som nämns ovan.

Paradise Poker support kan nås via e-post och direkt-chatt. Svarstiderna är bra och kvaliteten på svaren är exceptionella.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French