Titan Poker rakeback

Titan Poker är ett av de största medlemmarna i Playtech's nätverk iPoker. De erbjuder över 16 miljoner dollar i garanterade prissummor varje månad och det finns några utmärkta SNG jackpot-kampanjer. Mjukvaran finns tillgänglig på flera språk och kan användas för flerbordsspel utan problem, även om timern, plågoriset i iPokers programvara, ändå gör den långsam jämfört med andra webbplatser.

Programvaran är något flashig när det kommer till grafik och det finns för få avatarer tillgängliga vilket betyder att du hamnar sittande vid bord där hälften av deltagarna är varandras kloner. Statistikdelen av programvaran är utmärkt. Den bästa funktionen är den grafiska handhistoriken som gör det extremt lätt att läsa den tillgängliga informationen. Flerbordsspelande finns det stöd för upp till 16 bord. Borden kan radas upp bredvid varandra för att underlätta åtkomsten.

Direktstöd finns tillgängligt vilket är bra. Spelare kan ansluta till en supportmedlem i realtid och kan få sina problem omhändertagna på plats.

Trafiken är utmärkt på Titan, det finns runt 10.000 "cash game"-spelare vid sina bord vid rusningstid och runt 55.000 turneringsspelare. Att hitta spel kommer naturligtvis inte vara ett problem här. Kvaliteten på konkurrensen är relativt mjuk. "Flops sedda"-procentstalet ligger mellan 30-40, men vissa bord är ännu lösare än så.

Raken hos Titan Poker är branschstandard. Tyvärr finns det ingen Titan Poker rakeback som erbjuds någonstans, så du kommer inte att återfå något av den rake du genererar. 5% är standarden, upp till $3, utom den högsta insatserna där taket kan vara så högt som $5.

Titan Pokers sign-up bonus är inte den mest generösa i branschen och är definitivt ingen match för ett bra rakeback-avtal. Det finns flera freerolls som körs varje månad och det finns även ett lojalitetsprogram, men allt utgör bara inte samma slags förmåner som ett Titan Poker rakeback-avtal skulle ge. Titan Poker accepterar inte spelare från USA heller.

Om du vill spela på ett liknande pokerrum, men ett som även ger dig rakeback bör du skriva under ett avtal som det Pacific Poker rakeback-avtal vi erbjuder (36% rakeback) eller Full Tilt rakeback (som ger dig en rake-rabatt på 27%).

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French