Unibet rakeback

Unibet Poker är ett av de mer kända online-pokervarumärkena i Europa. På grund av den olagliga karaktären av överföringar av tillgångar kopplade till online-spel och poker i USA, har Unibet ställt in all USA-vänd verksamhet och accepterar inte för närvarande amerikanska spelare. Det finns ingen Unibet rakeback heller.

Ursprungligen framdriven av 24h Poker Network, flyttade Unibet till Microgaming under 2006. Denna åtgärd visade sig vara en inspirerad sådan och spelarbasen stärktes snart därefter. På grund av rakeback-frågor dock (där enskilda pokerrum på samma nätverk stal varandras spelare genom att erbjuda attraktivare erbjudanden) beslutade nätverket att ingen rakeback skulle ges och därmed påverkades även Unibet av dessa åtgärder.

Microgamings programvara som Unibet använder är snabb och tillförlitlig även om den definitivt inte är överdrivet grafiskt. Ur statistisk synpunkt finns all viktig information där och spelare kan göra anteckningar om sina motståndare. Handhistoriksfunktionen är OK, lätt att arbeta med inom klienten och kan exporteras utan några som helst krångel till den lokala datorn också. Den har sina begränsningar dock eftersom den inte visar informationen uppdelad i separata sessioner.

När det gäller spel på flera bord samtidigt, är Unibet nästan oslagbar. Borden är helt skalbara, så att man kan spela på ett stort antal bord samtidigt. Miniatyrbordsvyer finns också.

Unibets trafik är anständig. De drar omkring 2.000 "real money cash game"-spelare vid rusningstid och det finns 10.000 spelare vid deras turneringsbord.

Turneringserbjudandena är i allmänhet goda. Inget överdrivet bra här heller. Det körs en veckolig $250.000 Guaranteed och ett flertal evenemang med mindre inköp för dem som kämpar för att få igång en bankrulle. Speltypsvarationen är OK och Unibet erbjuder flerspråkstelefonsupport för de angelägna frågor som inte kan skjutas upp.

Det finns några missar hos webbplatsen dock. Även om det inte finns alltför många sådana faktorer, de få som finns, gör att ett stort värde ur affären försvinner. Den ovannämnda telefonsupporten är inte tillgänglig hela tiden. De färger som visas av programvaran kan leda till ögonont på lång sikt och naturligtvis finns problemet med att Unibet rakeback inte existerar. Om du letar efter en alternativ lösning, kan vi rekommendera dig våra Absolute Poker rakeback och Ultimate Bet Rakeback-avtal som vi tillhandahåller. Dessa sajter har för övrigt bättre trafik och ett bättre programpaket.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French