VC Poker rakeback

Victor Chandler är en av de mest framträdande online-bookmakerfirmorna. Företaget har funnits i evigheter, vilket leder till att förtroende inte är ett problem med dessa killar.

Ända sedan de genomförde övergången från Tribeca till iPoker har VC Pokers mjukvara förbättrats kraftigt. Rummet är nu förhöjt av Playtech och flera nya funktioner har tillkommit för att underlätta flerbordsspelande. Spelare kan spela på 16 bord samtidigt, miniatyrbordsvyer finns också. Tyvärr, på grund av den extremt generösa timern, kan programmet vara något långsamt.

Letar du efter VC Poker rakeback? Tja, du kommer inte hitta det här eller någon annanstans för den delen. iPoker har antagit en strikt icke rakeback-policy, så VC Poker ger dig inget av det heller. Lyckligtvis kan du hitta massor av andra webbplatser som ger dig allt VC Poker kan, plus något på sidan om, samtidigt som de erbjuder dig rakeback.

Rummet brukade vara ett medelstort rum i bästa fall och det förändras inte så mycket efter att deras flytt till iPoker. De drar nu nytta av trafiken från hela nätverket, så du kommer förmodligen hitta massor av spelmöjligheter på de flesta nivåerna. SNGs fylls upp relativt snabbt också. Det finns gott om freerolls även om flertalet av dem endast erbjuder mycket små prispotter så de är på inget sätt en ersättning för en kraftig VC Poker rakeback.

VC Poker's sign-up bonus är enligt branschstandarden, inga överraskningar där. Raken är begränsad till $3 vid alla No Limit-bord, och till $1 på Limit-borden, upp till $1/$2. Det innebär raken inte ens når 5% vilket är bra. Eftersom du inte får någon VC Poker rakeback, är det ganska användbart att ha.

Spelurvalet är standard likaså. Du får 7-Card Stud, Holdem, Omaha och Omaha Hi/Lo. Det finns tillräckligt låga buy-ins för att tillgodose alla spelare, så ur den synvinkeln är VC Poker verkligen ett bra ställe för en nybörjare att börja. Det är ganska svårt att bestämma kunskapsnivån på konkurrensen hos VC Poker. iPoker-nätverket är massivt, vilket innebär att spelare på alla nivåer spelar på VC. De som är exklusiva för Victor Chandler tenderar att vara mjuka ändå. Det finns massor av nybörjare här tack vare en "35$ i förskott"-marknadsföring som de kör för sin nya spelare.

För en rakeback-spelare, tar dock avsaknaden av ett VC Poker rakeback-avtal kål på värdet. Betfair rakeback är ett utmärkt alternativ: det erbjuder bra trafik och ovanpå detta, upp till 40% rakeback. < p>

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French