Virgin Poker rakeback

Virgin Poker representerar en ganska unik och fräsch inställning till spelet. Sajten är hälften online-pokerrum och hälften pokerskola där det finns en massa användbara strategiartiklar tillgängliga för alla att läsa samt direkt poker-utbildning, tre kvällar i veckan, där faktiska professionella spelare undervisar de mer subtila konsterna och knepen inom poker. Då de är en del av Boss-nätverket godtar Virgin Poker inte amerikanska spelare och du har gissat rätt: vid tidpunkten för denna recenssion finns det ingen Virgin Poker rakeback heller. Om du letar efter ett liknande avtal, kan vi rekommendera våra Fortune Poker rakeback och Poker Heaven rakeback-erbjudanden som finns under vår rakeback-sektion.

Virgin Poker's urval av spel är OK. Inget speciellt här, de har alla sattsningsstrukturer för Holdem, Omaha och 7-card stud. 5-Card Draw finns också på menyn för de letar efter något utöver det vanliga, men större delen av trafiken och således all action är inriktad på Holdem-borden. Virgin Poker's SNGs är bland de största attraktionerna hos sajten. Av någon anledning finns det alltid gott om SNGs igång, så om du vill bygga din bankrulle genom dessa Enbordsturneringar, har du ganska fina möjligheter här. Det är inte ovanligt att se så många som 200 SNGs körs på samma gång.

Det finns gott om MTTs också och deras sign-up bonus är en ganska bra affär den med. Tro inget annat dock, det kompenserar inte för bristen på Virgin Poker rakeback.

Deras V-points lojalitetssystem belönar spel, med riktiga pengar, med player points som kan användas för turneringsinköp men återigen: det är ingen Virgin rakeback.

Virgin Pokers lobby är välorganiserad och det är bäst att den är det med tanke på att rummet har spel som körs i flera olika valutor vilket faktiskt kan vara ganska förvirrande. Speltakten verkar vara ganska långsam på Virgin Poker då timern är generös och pauserna mellan händerna verkar vara längre än på andra håll.

Virgin Poker erbjuder support via e-post och direkt-chatt och deras supportpersonal är effektiv och kunnig. Besvikna över Virgin Poker rakeback (eller snarare om bristen på den)? Var inte det. Det finns ingen mening med att gråta över spilld mjölk. Det är bara att kollain våra andra rakeback erbjudanden som anges ovan.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French