Americas Cardroom Rakeback: 27%

Americas Cardroom Rakeback

US
Americas Cardroom Rakeback: 27%
Nätverk: Winning Poker
Nätverksstorlek: Medium
Signup bonus: $1000
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Eftersom du spelar så kommer din rakeback att automatiskt släppas till din tillgängliga balans. Du kan hantera, följa och ta ut din rakeback genom att klicka på Rewards tabben, följt av Rakeback i Americas Cardroom Mjukvaran.

Gå med RakeMeBack och få 27% rakeback hos Americas Cardroom.


Bonus

Nya spelare kommer att få 100% upp till $1,000 Första Insättnings Bonus:

- Endast nya spelare som gör en insättning på $50 eller mer kommer att vara berättigade.
- Bonusen är utbetald i $1 inkrement för varje 27.5 Award Points.
- 5.5 Rank Points = $1.00 i rake
- Du har 60 dagar att spela bonusen och du måste släppa den inom 60 dagar för att kunna tjäna den.

Existerande spelare kan få Reload Bonusar på ny insättning 10 dagar i månaden:

- Två dagars period föreoch efter den 1a
- Den 13e genom den 17e

För varje 120 Award Points, kommer Americas Cardroom att omvandla $5 av din bonus till riktiga kontanter i din kontobalans.

Som exempel om du sätter in $200 kommer du att få en $200 bonus och du kommer att kunna släppa $5 gratis kontanter varje gång du har samlat 120 award poäng.


Rakeback

Enligt Americas Cardoom, beräknas rake enligt Weighted Contributed metoden.


Americas Cardroom Recension

Americas Cardroom lanserades redan 2001 och kan mycket väl vara det äldsta online poker rummet avsett för USA spelare. I sin nuvarande form är sidan en relativt ny destination; de gick med Winning Poker Poker nätverket i Augusti 2011. Winning Poker Nätverket har vart med i online poker svängarna ett tag efter att det lanserades 11 år sedan.

Americas Cardroom är byggt på Winning Poker nätverkets uppdaterade mjukvara som har några simplistiska men grafiskt attraktiva sidor och har alla de funktioner som du förväntar dig från ett modern online poker rum. Det är möjligt att ändra storlek på bordfönstren vilket uppskattas av alla grinders. Det finns också en lägg/visa funktion och något som kallas ’Straddle Tables’. Handhistorik kan bli sparad för en senare analys och att ta noteringar på motståndare är också möjligt.

Americas Cardroom erbjuder en hyffsad insättningsbonus med ett väldigt högt tak, men vad vi egentligen är intresserade av är Americas Cardrooms rakeback som lägger till ett riktigt bra värde.

I tillägg till ovanstående promotions så har Americas Cardroom många frirullar och höga inköpsturneringar som MTT som turneringspelare kommer att älska. Det finns ’Bad Beat Jackpots’ på menyn, likaväl som ’Point Races’ som lägger till en helt ny dimension av Americas Cardrooms rakerabatt deal.

Vid sidan av den vanliga dosen av SNGs och MTTs så har AC några speciella turneringar också: det finns events som är begränsade till ett förinställda händer (vem som har mest chips när gränsen är nådd vinner) och tidsbegränsade turneringar finns också. Fast dessa turneringsformat knappast är originella så bidrar de med friska fläktar.

Americas cardroom kan nås på support via Email, Telefon eller Live Chat. Sidan huserar även en välbyggd FAQ (Vanliga frågor & svar) sektion.

Huvudattraktioner
 • $50 Minsta Insättning
 • Online Butik
 • Multi-table upp till 20 bord
 • Re-entry Turneringar
 • Veckoliga New Deposit Freerolls
 • Bounty Turneringar
Americas Cardroom rakeback

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French