Carbon Poker : VIP

Carbon Poker

MAC US
Carbon Poker : VIP
Nätverk: Merge Gaming
Nätverksstorlek: Medium
Signup bonus: $5000
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Spelare kan byta ut VIP Poäng mot kontanter för 40% växelkurs i Carbon VIP nivån genom spelar admin sidan på Carbon Poker hemsidan.

Gå med RakeMeBack och få upp till 40% cashback hos Carbon Poker


Bonus

Nya spelare från GRATIS 200% upp till $5,000 Första Insättnings Bonus

- Bonuskod CARBONPK
- Minsta insättning $25.
- Få $10GRATIS varje gång du genererar 1500 Reward Points.
- Få $1 när du genererar 150 VIP Points.
- Bonusen tilldelas i inkrement om $10.
- Oanvänd bonus går ut vid uttag
- Bonusen är värd 13% rakeback

Sidospel: VIP poäng tjänade från sidospel räknas inte mot din vanliga bonus - Blackjack, Roulette, Carribbean Stud, Video Poker, Backgammon och Euchre


VIP-Detaljer

Här är några uppdaterade detaljer för VIP programmet som togs i effekt 1a Oktober, 2013. - Om du tjänar mindre än 500 VIP så kommer de inte att vara fast i någon VIP program.
- Om du tjänar mer än 500 VIP så kommer du att sättas in i 10% Carbon tier.
- Om du tjänar mer än 5000 VIP så kommer du att sättas in i 15% Carbon plus tier.
Om du hamnar i "Invite Only" tier så kommer du att bli skickad en personlig inbjudan som kommer med deras egna krav för att fortsätta vara i denna tier.

Carbon Poker Belöningsprogram:

Carbon ProgramCarbonCarbon PlusCarbon Elite
Reward Points Krav per Månad 500 5,000 Endast Inbjudan
Reward Points till Kontanter Växelkurs 10% 15% 35%
Turnering Entré med Reward Points Ja Ja Ja


Kommentar

Pokerrum använder olika rake metoder för att beräkna din rake. Det är nödvändigt att veta om skillnaderna mellan de olika metoderna därför att det kan ha stor effekt på din spelar MGR (Monthly Gross Revenue). Enligt Carbon Poker är metoden som de använder Weighted Contributed metoden.


Carbon Poker Recension

Carbon Poker är en av de etablerade poker rummen på Merge Nätverket som accepterar spelare från USA. Sidan har nyligen undergått en kosmetisk putsning som tog bort de nackdelar och begränsningar som talade emot dem. Carbon Poker är känt för att ha många oerfarna spelare som sitter vid borden. De lägre samt micro nivåerna och mer ovanliga speltyperna brukar vanligast vara de spelen som går att tjäna mest på. Merge nätverket har nyligen expanderat och lagt till ett flertal siter.

Spel som erbjuds är Texas Hold’em, Seven-Card Stud ch Hi-Lo, Omaha Hi och Hi-Lo, H.O.R.S.E och andra blandade spel, Razz, Five-Card Stud, Five-Card Draw, A-5 Lowball, 2-7 Lowball och Badugi. Hold’em och Omaha är de dominanta spelen som erbjuds turneringsformat med endast ett fåtal turneringar i Badugi och Draw Poker.

Trafikvolymen är klart godkänd. Carbon Poker och Merge Gaming nätverket blir allt mer populärt och antalet aktiva spelare ökar dagligen. Statistik för riktiga-pengar spelare från Februari 2012 visar att det finns 2,500 ring-spelare och 2,000 turneringsspelare under de mest trafikerade tiderna.

Carbon Pokers nya VIP program är en riktig hit. Ryktat att vara det bästa programmet i branschen, så siktar det på att belöna stora spelare lika som små spelare i proportioner till hur mycket tid och ansträgning de har lagt ner. VIP programmet är strukturerat i 5 olika nivåer: Jord, Vind, Eld, Vatten och Eter. Varje nivå kräver progressivt mer VIP poäng att nå upp till och belöningarna blir såklart bättre än de låga nivåerna också. Månatliga promotions är också beroende på vilken nivå hen är.

Carbon poker erbjuder ett brett utbud av turneringar med mestadels låga och medium storlekar på inköp. Det finns även en $20,000 garanterad turnering som leverar utmärkt värde och har blivit hyffsat populär.

Överlag så är mjukvaran stabil, med bra grafik och användbara statistikfunktioner som erbjuder mer än bara spelarstats. Carbon Pokers mjukvara stödjer multi-tabling upp till 8 ring-spel samtidigt i antingen eget fönster eller mini-vy. Designen och layouten för lobbyn är bra. Lobbyn är enkel att navigera och alla delar av mjukvaran är användarvänliga, även för nybörjare. Carbon poker erbjuder några av de mest unika funktioner som inkluderar en mini-vy, ’rabbit hunt’ som tillåter spelare att se nästa kort i leken för en foldad hand och ’expose one card’ funktionen. Spelare kan också använda turneringspokaler på sina avatarer för att visa upp sina turneringsvinster.

Carbon Poker had nyligen uppdaterat sin mjukvara till version 6.0, lägger till många efterlängtade funktioner som extra filter som hjälper spelare att hitta bord och spel, skalbara bord för att hjälpa med multi-tabling, förbättrad hantering av bordsfönster, en ny turneringslobby, extra bordsstatstik, tidszoner. Den nya mjukvaran låter spelare anpassa alla spelarboxar som visas runt bordet.

Carbon Poker erbjuder god support som svara både via e-mail och live chat. Kvaliteten på support är bra och frågor svaras alltid i tid.
Carbon Poker accepterar inte spelare från de följande länderna och stater: Australia, Frankrika, New York, Kentucky, Washington DC, Maryland, Washington, Missouri och Louisiana.

Huvudattraktioner
  • Gratis $25 Direkt - 35% rakeback utbetalad dagligen - Accepterar spelare från USA - Europeisk Licens - $100,000 Race - Omaha Odds Kalkylator - VIP butik - Gratis Poker träning - Bonus är inte avdragen - Turneringsavgifter är inkluderade - Weighted Contributed
Carbon Poker VIP

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French