Full Tilt Cashback: Up to 30%

Full Tilt Cashback

Full Tilt Cashback: Up to 30%
Nätverk: Independent
Nätverksstorlek: Large
Signup bonus: -
Månadsbonus: $600
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Full Tilt Pokers belöningar betalas ut till ditt pokerkonto en gång i veckan (Så länge du är minst Silver nivå), vanligtvis på Fredagar för perioden Tisdag genom Måndag.

Om du inte når Silver status kan du spendera dina Full Tilt Poäng i Full Tilt Butiken.


Bonus

100% upp till $600 Första Insättning Bonus:
- Upp till tre insättningar under 60 dagar är tillåtna för en total summa på $600.
- Bonusen är tillgänglig efter slutförd transaktion på din första insättning.
- Bonusen släppa i inkrement på 10% av din första insättning, eller $20.
(Som exempel, om första insättningen är $100, kommer den släppas i omgångar på €10. Om första insättningen är $600, kommer bonusen att släppas i inkrement om $20).
- Bonusen klaras av i takten $1 för varje 25 Full Tilt Points tjänade.
- FTPs kan bytas ut i affären, turneringsbiljetter eller ingång till exklusiva turneringar.
- Bonus är giltig för 120 dagar från första insättningdatumet.
- Bonusen är värd 40% cashback.


VIP-Detaljer

Hur fungerar Full Tilt Edge? VIP programmet har fem Edge status nivåer som baseras på ditt genomsnittliga antal Full Tilt Poäng du tjänar ihop under tidens gång.

Edge Status Krav:

Nivå 7-dagars Rolling Average (FTPs)30-dagars Rolling Average (FTPs)100-dagars Rolling Average (FTPs)
Brons 10 - -
Silver 50 35 25
Guld 100 75 50
Platinum - 150 100
Diamant - 350 250

Notera att den snabbaste vägen till Silver status är att hålla uppe ditt genomsnitt under en 7-dagars period med ungefär 50 poäng om dagen. Om du spelar ännu oftare och kan hålla ett 30-dagars genomsnitt på 35 Points om dagen eller 100-dagars genomsnitt på 25 Points om dagen du kan fortfarande nå Silver status.

Full Tilt Belöningshastighet:
Nivå BelöningRakeback
Silver $1.00 per 100 Full Tilt Points tjänade 10%
Gold $1.50 per 100 Full Tilt Points tjänade 15%
Platinum $2.00 per 100 Full Tilt Points tjänade 20%
Diamond $2.50 per 100 Full Tilt Points tjänade 25%


Full Tilt Recension

Full Tilt Poker var borta från marknaden under en period som följde händelserna efter 'Black Friday' när det kom som en stor överaskning att de inte kunde betala tillbaka pengarna till deras USA spealre eller någon annan för den delen. Utstängda från USA och deras existens hängandes i limbo under mer än ett år så återupplivades Full Tilt Poker av rivalerna PokerStars och återlanserade på nytt. Skulden har ordnats och Full tilt återvände till handling och hyrde tillbaka sina gamla profesionella spelare och är nu på väg att bygga upp sitt namn till samma storlek som under forna dagar.

Följande ett spektakulärt åter-inträde har spelartrafiken jämnat ut sig till mer realistiska siffror. Även med det så har dock Full Tilt Poker alltid behållt sin position som en av de största online poker operatörerna sedan dess.

Sidan har fortfarande ett par saker som fungerar för dem och bland de sakerna är de faktum att sidan möjligen har den bästa poker mjukvaran i världen. Vi behöver inte påminna gamla poker spelare hur Full Tilt Poker var de första innovatörerna av fast-fold poker och Rush Poker borden som är väldigt populära idag.

Sidan har också återlanserat deras FTOPS, som erbjuder spelare miljoner i garanterade prispotter varje månad. Nya Full Tilt lojalitetsprogram är en väldgt attraktiv deal det med.

När det kommer till nackdelar så kan vi berätta att om du är en hög-volyms spelare som siktar på att bli professionell så kommer du att ha en svår stund hos poker borden på de högre nivåerna. Även fast man kan säga att de har den bästa poker mjukvaran i världen så har Full Tilt poker fortfarande inget alternativ för spel utan nedladdning av klient.

Full Tilt Poker siktar på att vara den bästa destinationen för cash games spel men har även ett godkänt utbud av turneringar, även om man räknar in FTOPS. Det finns många events som körs hela tiden, från buy-ins på $1 och freerolls upp till $2,5K. deras Söndag $350K Garanterat har gått med i listan över top Söndags turneringar.

Slutsatsen är att när allt tas i åtanke så är Full Tilt Poker fortfarande en av de största poker destinationerna. Eftersom PokerStars nu är ägare till dem också så är pålitligheten inget problem för dem heller.

Huvudattraktioner
Liknande Sajter
Full Tilt Cashback

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French