888Poker : VIP

888Poker

MAC
888Poker : VIP
Nätverk: 888Poker Network
Nätverksstorlek: Large
Signup bonus: $88
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Spelare kan lösa in sina "Reward Points" dagligen.


Bonus

100% upp till $/£/€400 Välkomstbonus och $8 GRATiS

- Bonusen delas ut i steg av $10
- Få $10 för varje 100:e poäng
- Bonusen är giltig i 90 dagar
- 20% cashback


VIP-Detaljer

Alla nya spelare börjar på "Brons Status"-nivån och kan klättra hela vägen upp till högsta "VIP Diamond status".

När spelarna når det erforderliga antalet Statuspoäng under en månadsperiod eller en årsperiod för en viss status, får de direkt ta del av de fördelar som den nya statusnivån erbjuder, bl.a: Högre statuspoängvärde, exklusiva erbjudanden och turneringar per statusnivå, gåvor i deras onlinebutik.

Statusen varar fram till slutet av följande kalendermånad eller tills spelaren uppfyller kraven för en högre statusnivå.

De belöningar och förmåner som erbjuds varje status förklaras nedan. Mängden statuspoäng som spelare tjänar, genom kontantspelande, avgör deras status i bonusprogrammet men statuspoängen, i sig, kan inte konverteras till kontanter.

Status
Antal
"Status Pts"
per månad
"Reward Points"
per "Status Point"
Motsvarande
Cashback %
Bronze 0 1 2%
Silver 500 2 4%
Gold 1,500 4.5 9%
Platinum 4,500 9 18%
VIP 60,000
(årligen)
13.5 27%
VIP Diamond 300,000
(årligen)
18 36%


Kommentar

888poker skapades med online-pokerspelaren i åtanke. Spelare kan tävla mot vänner eller medlemmar i ett av många pokerrum. Spelformerna omfattar alla favoriterna så som Texas Hold 'em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/Lo och BlackJack som ett sidospel.


888Poker Recension

888poker är en av de uråldriga i online-pokerindustrin och 888poker är ett av våra mest grundläggande erbjudanden. 888poker är en av de äldsta existerande pokerrum där ute och ett tag där verkade de som om de skulle försvinna. Deras mjukvara hade växt till att ha blivit ett stort hinder, men även då hade de en hel del lös konkurrens vid deras bord tack vare det online casino som drivs av moderbolaget. För ett tag sedan beslutade någon på 888 att de inte längre ville stå ut med alla online recensenter använde deras pokerrum som en dörrmatta och de påbörjade några stora förändringar på sajten.

När Pacific Poker ändrade sitt namn till 888 poker så var programvaran den samma. Inte för att det var dåligt, men nu har 888 Poker bestämt sig för att avsluta Pacific Poker kapitlet för gott genom att starta en helt ny, toppmodern, cutting edge mjukvara. Med den nya mjukvaran så kommer nybörjare att välkommnas av en helt egen lobby. 888 Poker är fullt medvetna att dagens nybörjare är morgondagens högrakade online pros, så att behandla dom som VIPs från början är det som är vettigt för morgondagens online poker.
Nybörjarlobbyns mål är att aktivt guida spelare igenom underlätta online poker lobbyns svårigheter som möjligt.

Turneringslobbyn har också gjorts om helt från grunden. Den nya dashboarden erbjuder nya spelare information om turneringar i realtid. Det går att hitta satelliter för olika turneringar mycket enklare och det krävs bara några musklick för att registrera sig till dom.

Det säger sig självt att navigera i den nya mjukvaran är mycket enklare, lika så med att anpassa till sina behov och mer val finns tillgängliga.

Då de är angelägna om att komma ikapp industrins ledande sajter, har 888poker avsevärt förbättrat sina kampanjerbjudanden. De har nu några av de största veckoliga prissummor för ”guaranteed”-turneringar i online poker och deras Bad Beat- och Royal-jackpottar är två mycket intressanta tillägg också. För att vinna Bad Beat-jackpotten behöver du förlora en hand på något bättre än fyra 8:or. Royal-jackpotten går till den person som får en Royal Flush i spader.

888pokers turneringar har något för alla spelare: inköp varierar mellan $ 1 till flera hundra dollar och de dagliga GTD-turneringarna är i $20,000-klassen. De veckoliga GTD-turneringarna ligger runt $80k i värde. MTTs och STTs körs hela tiden och trots att 888poker ännu inte är erkänd som en turneringsdestination kan det mycket väl bli en i framtiden.
Satelliter och kvalturneringar till stora evenemang körs även dom. Aussie Millions, olika WPT evenemang och Irish Open kan nås genom 888poker online-kvalturneringar. Glöm inte 888 rakeback heller.

Tyvärr accepteras inga U.S. och Italienska-spelare på 888poker. De har ungefär 7800 spelare i deras turneringar under rusningstid och ca 2000 på sina kontantbord, siffror som förmodligen var mycket större före UIGEA-lagen trädde i kraft.

Huvudattraktioner
 • Ny 3D mjukvara
 • Ny PokerCam tables
 • Ny Teams Poker
 • Nydesignad lobby
 • Välkomstpaket
 • $50,000 First Depositors' Challenge
 • $1,000 Depositors Freeroll
 • Tidsbank
 • Handhistorik
 • Multibordsspelande
 • Spela upp till 16 bord
 • Inbyggd chat
 • Första insättningsbonus
 • my.888poker.com
 • The Daily Challenge Series $145,000 GTD
 • minsta insättning $10
888Poker VIP

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French